Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Villa rieten dak

   Uw villa voorzien van een krachtige en warme uitstraling? Dan is een rieten dak een goede keuze. Een rietgedekte villa is een klasse apart en straalt karakter uit. Of u nu kiest voor een strak of authentiek dak, wij zetten het gewenste resultaat voor u neer.

   Uitgebreide mogelijkheden

   Wilt u een rietgedekte villa bouwen? Wij zijn ervaren in het rietdekken van villa’s en kunnen ook uw woning van een strak gestylde kap voorzien. Een kap die volledig aansluit bij uw woning. Ook zorgen wij voor speelse lijnen en een mooi afgewerkte nok.

   Een rieten kap gaat ongeveer 25 tot 35 jaar mee en we geven u een garantie van maar liefst tien jaar. Zo bent u verzekerd van langdurig plezier van uw rieten dak.

   Bent u benieuwd wat Den Hartog Riet voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij horen graag over uw ideeën en wensen.

   Bekijk hieronder op onze website een greep uit onze projecten.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Villa rieten dak referenties

   37
   Afgeronde projecten
   9,3
   Klanttevredenheid

   Rietgedekte villa

   Kwalitatieve afwerking naar wens

   Uw rieten dak wordt volledig naar uw wensen en stijl afgewerkt. Gaat de voorkeur uit naar een moderne villa? Dan kunt u kiezen voor een strakke, aluminium nok. Wilt u de landelijke omgeving benadrukken dan is een nok voorzien van ambachtelijke nokvorsten een goede keuze.

   Omdat wij naast een rietdekkersbedrijf ook een timmerbedrijf zijn, zetten wij ook graag een dakraam of dakkapel op uw vila.

   We zorgen dat uw dak aan alle kwaliteitseisen en uitvoeringsrichtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers voldoet.

   Hoogwaardig riet: Voor een lange levensduur

   Als rietdekker werken enkel met hoge kwaliteit riet. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welk riet een lange levensduur heeft. Wij sneden decennia lang ons riet zelf, daarom halen we vandaag de dag alleen het beste riet in huis voor onze projecten. Onze experts weten waar ze op moeten letten, zodat uw rieten kap zo lang mogelijk mee gaat.

   Ontstaat er schade aan het dak? U ontvangt van ons 10 jaar garantie. Schade kunnen we in de meeste gevallen snel en vakkundig repareren. Er staat een apart serviceteam klaar voor onderhoud en kleine reparaties. Zo voorkomen we verdere problemen en gaat uw dak nog langer mee.

   Villa rieten dak - Tot wel 30 jaar plezier van uw dak

   Duurzame en milieuvriendelijke toepassing

   Naast de warme en exclusieve uitstraling van riet, is riet duurzaam en milieuvriendelijk. In het productieproces vindt weinig verspilling plaats. Daarnaast zorgt een rieten dak voor een hogere isolatiewaarde.

   Waar u dat in terug ziet? Uw wooncomfort en stookkosten. In de zomer blijft het langer koel waardoor de kosten van een airco sterk verminderen. In de winter wordt de warmte juist weer beter vastgehouden. Als dit niet genoeg is, kunnen we tijdens de realisatie van het dak aanvullende isolatie aanbrengen. Zo maken we uw villa met een rieten dak niet alleen mooier maar ook zuiniger. Allemaal voordelen van een rieten dak.

   Wilt u graag meer weten over riet en de mogelijkheden voor uw villa? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33
   Villa rieten dak - inspiratiecentrum Den Hartog Riet
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak