Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Vervangen en isoleren woonboerderij
   Vervangen en isoleren woonboerderij
   Vervangen en isoleren woonboerderij

   Vervangen en isoleren woonboerderij

   Woonboerderij
   24-02-2021
   Noordeloos
   Vervangen en isoleren woonboerderij
   Vervangen en isoleren woonboerderij
   Vervangen en isoleren woonboerderij

   Vervangen en isoleren rieten dak woonboerderij, Noordeloos

   Aanvraag renovatie stadsboerderij
   Gelegen aan in de plaats Noordeloos en grenzend aan de polder bevindt zich deze kenmerkende woonboerderij met rieten dak. Dit dak was oud geworden, door de jaren heen weggesleten en inmiddels aan vervanging toe. De eigenaar van deze woning heeft zodoende besloten om het gehele dak te vervangen en daarbij de constructie te isoleren. Naast het vervangen van het dak hebben wij ook een nieuw koppelhuis van mooie eiken spanten gerealiseerd. Een project die wij graag onder onze hoede hebben genomen.

   Uitvoering werkzaamheden (rietdekken & isoleren)
   Na offerte aanvraag en opname van het dak hebben wij na een week een offerte uitgebracht. Vervolgens is deze offerte een opdracht geworden en zijn de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd. Dit ging allemaal in goede harmonie met de opdrachtgever.
   Het bestaande riet dat op het dak lag hebben wij verwijdert, waarbij ook de panlatten van de sporen zijn weggehaald. Vervolgens is er over deze sporen een isolatiefolie aangebracht. De klant wilde graag dat de isolatiewaarde van het pand omhoog gebracht werd. Dit hebben wij gerealiseerd door een isolatiefolie te combineren met het riet. Over deze folie is een plaat op de constructie aangebracht waar vervolgens het riet op is geschroefd. Als laatste zijn de dakkapellen en de overige details degelijk afgewerkt en is er een serviceplan aangeboden om het dak de komende jaren in goede conditie te houden.

   Schroefdak
   Een schroefdak betreft een plaat op de sporen waar het riet op geschroefd wordt. Door het aanbrengen van een schroefdak kan er geen zuurstof vanuit de woning bij het riet komen. Hierdoor zal het riet alleen smeulen bij een eventuele brand. Andersom zal een brand in de woning niet zomaar doorslaan naar het riet. Daarom werkt een schroefdak ook fors premie-verlagend bij uw verzekeraar.

   Breed georiënteerd
   Als rietdekkersbedrijf kunnen we met onze vakmensen daken onderhouden, vervangen, renoveren en isoleren. Ook voor het aanpassen van constructies, dakkapellen en het plaatsen van dakramen kunt u bij ons terecht. Mocht u denken aan een geheel nieuw houten buitenverblijf of een aanbouw? Ook in dat geval zijn wij bekwaam om in uw vraag naar (exclusieve) houtbouw te voorzien. Hier in Noordeloos is het weer tot een plaatje gekomen en dat is een werkwijze die wij ook bij uw dak zullen toepassen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren!

   Serviceplan
   Bij elk nieuw rieten dak bieden we een serviceplan aan om het dak in goede conditie te houden. Dit houdt in dat u als klant volledig wordt ontzorgt wat betreft het onderhoud van het rieten dak. En wat is er nou fijner dan ontzorgt te worden? Ook wordt het rieten dak 1 keer per 2 jaar door ons behandeld tegen algen- en mosgroei. Zo bereiken wij als
   rietdekker een lange en duurzame levensduur voor uw rieten dak!