Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Vervangen Piramidedak
   Vervangen Piramidedak

   Vervangen Piramidedak

   Villa
   22-01-2021
   De Bilt
   Vervangen Piramidedak
   Vervangen Piramidedak

   Vervangen en isoleren, De Bilt

   Aanvraag rieten dak vervangen
   In de schaduw van Utrecht en aan de rand van ‘De Bilt’ bevindt zich deze kenmerkende villa met rieten dak. Dit dak was oud geworden, door de jaren heen weggesleten en was aan renovatie/vervanging toe. De eigenaar van deze woning heeft zodoende besloten om het gehele dak te vervangen. Een project die wij graag onder onze hoede hebben genomen. De dakconstructies bevatte schapenwol als isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal was niet meer in orde en moest verwijderd worden.

   Uitvoering werkzaamheden
   Na offerte aanvraag en opname van het dak hebben wij na een week een offerte uitgebracht. Vervolgens is deze offerte een opdracht geworden en zijn de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd. Dit ging allemaal in goede harmonie met de opdrachtgever. Het bestaande dak en de schapenwol is verwijderd, waarna er isolatieplaten tussen de sporen zijn bevestigd. Vervolgens is er over deze sporen nog een isolatieplaat aangebracht, waardoor de woning, in combinatie met het rieten dak, optimaal geïsoleerd is. Op deze isolatieplaten is vervolgens het riet geschroefd.

   Loodwerk
   Lood is een materiaal dat al eeuwen lang gebruikt wordt voor het waterdicht maken van aansluitingen of het keren van water. Dakkapellen, aansluitingen op de nok en schoorstenen zijn hierin zeker geen uitzondering. Lood is een duurzaam materiaal dat zeer goed te recyclen is en lang meegaat. Echter zal na verloop van tijd het loodwerk dunner worden en kan het mogelijk gaan scheuren. Dat is het moment waarop dat loodwerk vervangen moet worden voor nieuw lood. Bij deze opdrachtgever hebben wij het loodwerk van de schoorsteen en de luifel weer netjes en vakkundig afgewerkt. Zo weten wij zeker dat de woning nog lange tijd gespaard blijft van lekkage.

   Totale ontzorging
   Door onze diversiteit én ons specialisme in vele zaken kunnen wij als rietdekker veel werkzaamheden rondom uw dak op ons nemen. Van vergunningaanvraag tot oplevering kunnen wij bieden wat uw dak nodig heeft. Dit alles doen wij in overleg waarbij de wens van de klant voorop staat.
   Zo kunnen wij u een totaalplaatje van kwaliteit bieden dat u ontzorgt. Niet alleen in De Bilt, maar ook op uw woning. Dat is waar wij als rietdekkersbedrijf trots op zijn!