Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   Van harte aanbevolen!

   Van harte aanbevolen!

   Woonboerderij
   2011
   Asch
   Van harte aanbevolen!

   Hans & Wera Nugteren, Asch

   Vorig jaar wandelden we in omgeving van Leerdam en passeerden een opmerkelijk goed onderhouden riet gedekte voormalige boerderij met aanpalende stijlvolle bedrijfsgebouwen.Het betrof hier het bedrijf van Den Hartog Riet. Dit was de eerste kennismaking. Sindsdien volgden nog vele, steeds weer constructieve, contacten; zowel via de goed verzorgde en leerzame website als persoonlijke contacten.

   De rieten kap van onze woning was na 39 jaar duidelijk aan vervanging toe. Na één telefoontje met Den Hartog Riet volgt kort daarna een boeiend gesprek met Willem den Hartog.
   In heldere bewoordingen wordt hun plan van aanpak uiteengezet. Met name de adviezen over isolatie, brandwering en het onderhoud maken indruk. Alle, soms zeer gedetailleerde vragen, worden ter zake kundig beantwoord. Na een duidelijke schriftelijke offerte, waarin alle voor ons relevante zaken zijn opgesomd besluiten we de opdracht te gunnen.

   Conform afspraak zijn de werkzaamheden professioneel en voortvarend uitgevoerd. Het resultaat is subliem; de nieuwe rieten kap van de woning en het bijgebouw ziet er prachtig uit.
   Een lust voor het oog. De afwerking is werkelijk af; zelfs het loodwerk is gepatineerd.
   Gedurende de werkzaamheden zijn de contacten met de vakbekwame en gemotiveerde rietdekkers altijd heel aangenaam geweest. De schone oplevering is eveneens een verademing.

   Bij rietdekkersbedrijf Den Hartog Riet streeft men naar een optimaal eindresultaat. Er is te allen tijde ruimte voor overleg en staat men open voor innovaties. Kortom Den Hartog Riet is een goed geleid eigentijds en doelmatig bedrijf met spirit en tijdloze waarden dat staat voor de menselijke maat en met passie voor riet.

   Van harte aanbevolen!
   Hans & Wera