Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   Moderne rieten dak

   Ziet u een warme deken over uw moderne woning wel zitten? Moderne bouw en een strak dak van riet gaan tegenwoordig erg mooi samen.

   Wij combineren modern met ambachtelijk nostalgisch en geven uw moderne woning graag een oogstrelende warme kap met een natuurlijke uitstraling.

   Een rieten kap gaat ongeveer 25 tot 35 jaar mee en we geven u een garantie van maar liefst tien jaar.

   Moderne rieten dak referenties

   13
   Afgeronde projecten
   9,3
   Klanttevredenheid

   Modern dak van riet

   Gevormd naar uw wensen

   Uiteraard denken wij actief mee over uw wensen. Naast de strakke lijnafwerking van de kap en nok kunt u ook kiezen voor fraaie dakonderbrekingen, details of mooie ronde lijnen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een jaartal of een naam in het riet?

   Omdat wij naast een rietdekkersbedrijf ook een timmerbedrijf zijn, kunnen we ook meteen een dakraam of dakkapel in uw moderne woning plaatsen.

   U kunt ervan op aan dat uw dak aan alle kwaliteitseisen en uitvoeringsrichtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers voldoet.

   Duurzame energiebesparing

   Riet is duurzaam en vriendelijk voor het milieu. Bij de productie treedt weinig verspilling op en het zorgt ervoor dat u bespaart op uw energiekosten. Het natuurproduct riet heeft namelijk een hoge isolatiewaarde, waardoor uw stookkosten omlaag kunnen. Dit is goed voor uw portemonnee en ons milieu.

   Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van riet voor uw moderne woning? Neem dan contact met ons op.