Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Landhuis

   Den Hartog Riet is zeer ervaren in het rietdekken van landhuizen en kan ook u verder helpen. Het is belangrijk dat de kap past bij uw wensen en de woning. Liever een strakke uitstraling of meer geneigd naar een landelijke style? Samen zullen we van uw droom kap werkelijkheid maken. Waarbij er natuurlijk ook aan een mooi afgewerkte nok wordt gedacht.

   Een rieten kap gaat ongeveer 25 tot 35 jaar mee, waarvan we u maar liefst de eerste 10 jaar garantie geven.

   landhuis rieten dak referenties

   34
   Afgeronde projecten
   9,3
   Klanttevredenheid

   Landhuis met rieten dak

   Kwalitatieve afwerking naar wens

   Wij leveren kwaliteit die perfect bij uw wensen aansluit. Samen zullen we kijken wat voor rieten dak het best bij uw voorkeuren en het landhuis past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een nok met ambachtelijke nokvorsten of voor een strakke aluminium nok.

   Als veelzijdige rietdekker zetten we graag een dakraam of dakkapel in uw landhuis. Wij zijn namelijk ook een timmerbedrijf. Zo zult u via ons geheel invulling kunnen geven aan uw dak.

   De kwaliteitseisen en uitvoeringsrichtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers zijn bij ons grote prioriteit. Uw dak zal hier volledig aan voldoen.

   Duurzame en milieuvriendelijke toepassing

   Naast het mooie effect dat riet aan uw landhuis geeft, is het een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Tijdens het productieproces vindt er weinig verspilling plaats en riet zorgt voor een hoge isolatiewaarde van uw landhuis. Dit is in uw wooncomfort en stookkosten duidelijk terug te zien. Daarnaast blijft het in de zomer heerlijk koel. Deze voordelen kunnen samen met de prachtige uitstraling dat riet u biedt moeilijk overtroffen worden door een andere dakbedekking.

   Wilt u graag meer weten over rieten daken en de mogelijkheden voor uw landhuis? ? Neem dan contact met ons op.