Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Hooibergen rieten dak

   Wilt u een nieuwe hooiberg of wilt u het rieten dak van uw hooiberg laten vervangen? Wij denken graag met u mee.

   We hebben een ruime ervaring in het bouwen, vervangen en onderhouden van hooibergen. Het onderhoud van het dak, inclusief de vaak oude roeden, kunnen wij vakkundig voor u verzorgen.

   Hooiberg rieten dak

   Vele toepassingen mogelijk

   Hoewel hij nauwelijks nog voor zijn oorspronkelijke functie wordt gebruikt, heeft een hooiberg altijd iets nostalgisch landelijks. Waar deze eerder werd gebruikt voor de opslag van los hooi, is hij nu te gebruiken voor allerhande functies. Wat dacht u van een berging, stalling voor brommers, een ontspanningsruimte, een overdekt terras of zelfs een woonruimte? Wij zullen er alles aan doen om uw wensen in vervulling te laten gaan in dit kenmerkende Nederlandse gebouw. Een gebouw dat niet meer weg te denken is uit ons landschap.

   Hooibergen in verschillende vormen

   Een authentieke hooiberg bestaat uit vier zogenaamde roeden. Tussen die roeden 'hangt' het dak, dat vroeger in hoogte verstelbaar was zodat er los hooi bij kon. De vier zijden lopen gezamenlijk naar één punt. Wij zijn naast een rietdekkersbedrijf ook een timmerbedrijf en tegenwoordig kunt u met een hooiberg alle kanten op. Zo kunt u voor een (kleine) eenroedige hooiberg kiezen waar u heerlijk onder kunt genieten maar ook voor een vierroedige hooiberg die u een zee van ruimte geeft.

   We hebben al veel mooie hooibergen mogen bouwen voor verschillende particulieren. Misschien mogen wij ook uw hooiberg- droom waarmaken, of een ander bijgebouw realiseren?

   Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw hooiberg? Neem dan contact met ons op. Wij zijn uw veelzijdige rietdekker.