Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Gevelriet

   Bent u op zoek naar een rieten gevel voor het creëren van uw droomwoning? Dan bent u bij Den Hartog Riet aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Een rieten gevel leent zich uitstekend voor moderne woningen, het is een nieuwe trend die steeds vaker gezien wordt. In combinatie met een rieten dak en bijvoorbeeld een moderne dakkapel geeft dit een prachtig effect.

   Het is belangrijk dat het uiteindelijke resultaat past bij de uitstraling en uw persoonlijke wensen. Ook over de details wordt nagedacht, om zo uiteindelijk tot de rieten gevel te komen waar u helemaal tevreden mee bent!

   Een rieten bedekking gaat ongeveer 25 tot 35 jaar mee, we geven u graag een garantie van maar liefst tien jaar. Zo garanderen we u jaren van kwaliteit.

   Gevelriet

   Meedenken over mogelijkheden

   Als rietdekker willen wij u graag voorzien van een rieten gevel die geheel naar wens is. Daarnaast willen wij kwaliteit leveren en werken wij met echte vakmannen. Heeft u bijvoorbeeld ideeën voor uw gevel en bent u benieuwd of dit mogelijk is? Wij denken graag met u mee.

   Wij zijn ook een timmerbedrijf, naast een rietdekkersbedrijf. Daarom is het ook mogelijk om bijvoorbeeld ramen te plaatsen in uw gevel. Zo heeft u uiteindelijk de gevel die volledig past bij de door u gewenste invulling. Het is bijvoorbeeld een optie om een moderne dakkapel te verwerken in uw rieten gevel. Deze kan worden geplaatst op de breuk, wat zorgt voor een mooie overloop. Dakramen en dakkapellen zijn voorbeelden van wat naast de rietbedekking nog meer mogelijk is bij ons. Wij inspireren u graag en helpen u zo met een passende uitvoering voor uw woning. Ook voor een eiken bijgebouw kunt u bij ons terecht.

   Uw rieten gevel zal volledig voldoen aan de kwaliteitseisen en uitvoeringsrichtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers. Dit is voor ons een grote prioriteit.

   Duurzame en milieuvriendelijke toepassing

   Het riet dat wij gebruiken voor uw gevel is milieuvriendelijk en duurzaam. Wij kopen zelf ons riet in en snijden dit al tien jaar zelf. Daarom weten wij wat kwaliteit is en waar wij op moeten letten. Er vindt weinig verspilling plaats tijdens het proces van productie. Daarnaast zorgt riet voor een hoge isolatiewaarde van uw gevel. Dit merkt u in de winter aan de lagere stookkosten, in de zomer zorgt riet voor isolatie waardoor het binnen koeler blijft. Ook hebben wij mogelijkheden voor bijvoorbeeld een plaat onder het gevelriet, dit zorgt voor extra isolatie van uw gevel. Ook zorgen wij voor brandveiligheid van uw rieten gevel. Zo brengen wij veiligheid en duurzaamheid in de praktijk voor uw gevel.

   Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden betreft gevelriet die wij hebben voor uw gevel.