Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Duidelijke schriftelijke offerte

   Landhuis
   2012
   Asperen

   Jan en Sylvia van de Coterlet, Asperen

   Ons rieten dak was erg slecht en dun geworden en moest in ieder geval uitgebreid gerenoveerd worden. Wij zijn bij Den Hartog Riet terecht gekomen doordat wij prachtige door hen gedekte daken hadden gezien in de omgeving van Leerdam.

   Eerst is het dak uitgebreid gecontroleerd door Willem den Hartog. Aan de hand daarvan hebben wij een duidelijke schriftelijke offerte gekregen waarin de verschillende mogelijkheden werden omschreven.
   Aan ons de keuze om alleen het achterdeel volledig te vernieuwen of het gehele dak ik een keer te vervangen. Na uitgebreide informatie en uitstekend advies van Den Hartog Riet hebben wij ervoor gekozen om de hele kap opnieuw te laten dekken. In eerste instantie zouden de werkzaamheden vlak voor de kerst plaatsvinden. Toen wij aangaven dat het ons achteraf beter uit zou komen om het werk begin januari te laten uitvoeren, was dat voor Den Hartog geen probleem.

   Wij zijn erg enthousiast over de manier van werken en onder de indruk van de creativiteit van de rietdekkers van Den Hartog. Tijdens het verwijderen van het riet bleek de afwatering van het dak erg slecht te zijn doordat een deel van de kap niet schuin genoeg afliep. Om te voorkomen dat dit deel over een aantal jaren vroegtijdig vervangen zou moeten worden is dat deel zeer fraai opgehoogd. Ook is de lelijke oude, werkeloze schoorsteen op ons verzoek door hen verwijderd, waardoor de nok kon worden veranderd en verfraaid. En dit alles in een zeer korte periode.

   Tijdens de werkzaamheden hadden de mensen van Den Hartog Riet de beschikking over een eigen schaftwagen en een chemisch toilet, zodat wij niet constant aanwezig moesten zijn. Een verademing. Ook willen we nog benadrukken dat het contact met het rietdekkersbedrijf erg prettig was. Er werd snel en hard gewerkt en ook de schone oplevering moet genoemd worden.

   Wij zijn nu de trotse bezitters van een huis met een prachtig afgewerkt rieten dak met een fraaie nok. Wij worden nu regelmatig aangesproken door voorbijgangers die zeggen dat het huis veel mooi