Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Zeist

   Rietdekkersbedrijf Den Hartog Riet is een levendig en ondernemend bedrijf dat gedegenheid met schoonheid wil combineren. Gedrevenheid en vakkundigheid zijn de pijlers van onze werkzaamheden.

   Vele voordelen

   Dat rieten daken voor een luxe en landelijke uitstraling zorgen is bekend. Maar een rieten dak heeft nog veel meer voordelen. Zo zijn rieten daken erg duurzaam en energiebesparend. Dit komt door de isolerende werking van het natuurproduct. In de winter houdt riet warmte binnen en in de zomer juist buiten. Ook draagt een rieten dak bij aan de waarde stijging van uw woning of pand.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 3 afgeronde projecten in de regio Zeist
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekker nodig in Zeist of omgeving?

   In de bosrijke omgeving, die typerend is voor Zeist, vindt men al lange tijd het oer-Hollandse product riet terug. Riet versiert al talrijke jaren de streek en tooit huizen in een prachtige gloed van charme. De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn voortdurend bezig om het stijlvolle van riet in combinatie met kwaliteit in zijn volledigheid tot zijn recht te laten komen.

   Door onze jarenlange ervaring met dit natuurproduct hebben wij de kennis in huis om een kwalitatief goed stuk werk te realiseren. Door de centrale ligging in Leerbroek van ons bedrijf vindt u ook klanten van ons terug in Bilthoven, De Bilt, Zeist, Bunnik, Maarssen en Utrecht.

   Rietdekkersbedrijf Zeist - Project

   Onze werkwijze

   De werkwijze van Den Hartog Riet is adequaat en zorgvuldig. Er zijn altijd gediplomeerde rietdekkers op het dak bezig. Daarnaast is bijna altijd een van de vennoten van Den Hartog Riet aan het meewerken. Mede door dit gegeven is er een zeer groot kwaliteitsbesef aanwezig. Zij geven u de garantie en willen ook nog jaren met een trots gevoel naar uw dak kijken!

   Tevens werken wij in teams van meerdere rietdekkers, efficiënt met moderne hulpmiddelen. Hierdoor is de doorlooptijd van het werk kort. Doordat het tijdsbestek waarin het werk gerealiseerd wordt kort is, komt het de kwaliteit van het dak vaak ten goede, omdat de kans dat er regen of sneeuw het werk vertraagd kleiner is. Als er neerslag val, wordt het rietdekken gestaakt en het werk goed en deugdelijk ‘ondergezeild’. Dit is vooral bij een gesloten constructie ontzettend belangrijk. Wanneer het riet nat verwerkt wordt, kan het vanaf dat moment al gaan schimmelen in uw dak.

   Rietdekkersbedrijf in Zeist

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Zeist? De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn vakmensen die, vanuit de liefde voor het vak, u graag vrijblijvend informeren over uw rieten dak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak