Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.

   Afspraak maken

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 2 afgeronde projecten in de regio Zeist
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:
   Bekijk referenties op plattegrond

   Rietdekker nodig in Zeist of omgeving?

   In de bosrijke omgeving die typerend is voor Zeist vindt men al lange tijd het oer-Hollandse product riet terug. Het versiert al talrijke jaren de streek en tooit huizen in een prachtige gloed van charme. De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn voortdurend op zoek om het stijlvolle van het riet in combinatie met kwaliteit in zijn volledigheid tot zijn recht te laten komen. Gestoeld op jarenlange omgang met dit natuurproduct hebben wij de kennis in huis om een kwalitatief goed stuk werk te maken. Door de centrale ligging van ons bedrijf vindt u ook klanten van ons terug in Bilthoven, De Bilt, Zeist, Bunnik, Maarssen en Utrecht.

   Onze werkwijze

   Typerend voor de werkwijze van Den Hartog Riet is dat het adequaat en zorgvuldig is. Altijd zijn er gediplomeerde rietdekkers op het dak bezig en bijna altijd is één van de vennoten van Den Hartog Riet aan het meewerken. Mede door dit gegeven is er een zeer groot kwaliteitsbesef aanwezig. Immers; zij geven u de garantie, en zij willen ook nog jaren met een trots gevoel naar uw dak kijken! Ook werken wij in teams van meerdere rietdekkers en werken wij efficiënt met moderne hulpmiddelen. Door dit is de doorlooptijd van het werk kort. Doordat het tijdsbestek waarin het werk gerealiseerd wordt kort is, komt het de kwaliteit van het dak vaak ten goede, omdat de kans dat er regen of sneeuw het werk vertraagd kleiner is. Als er neerslag val, wordt het rietdekken gestaakt en het werk goed en deugdelijk ‘ondergezeild’. Dit is vooral bij een gesloten constructie ontzettend belangrijk. Immers als het riet nat verwerkt wordt, kan het vanaf dat moment al gaan schimmelen in uw dak.

   Op zoek naar een betrouwbare rietdekker?

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Zeist? De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn vakmensen die vanuit de liefde voor het vak u graag vrijblijvend informeren over uw rieten dak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!