Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.

   Afspraak maken

   Rietdekker Zaltbommel

   Den Hartog Riet uit Leerbroek is een rietdekkersbedrijf dat gekenmerkt wordt door gedrevenheid en vakmanschap. Vanuit deze kernelementen voeren wij met passie het aloude ambacht van rietdekken uit. Het traditionele karakter van het ambacht houden wij hoog, maar tevens hebben wij een scherp oog voor de moderne ontwikkelingen op ons vakgebied.

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 24 afgeronde projecten in de regio Zaltbommel
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:
   Bekijk referenties op plattegrond

   Rietdekker nodig in Zaltbommel of omgeving?

   Het gebied rond de prachtige rivier de Waal kent vanuit het oer-Hollandse product riet vanzelfsprekend rieten daken. Het zijn deze daken die het gebied completeren. Den Hartog Riet wil daarom naast kwaliteit het rieten dak ook finesse geven; naast deugdelijkheid ook uitstraling. Wij hebben oog voor detail en volledigheid. Het rieten dak geeft de streek zijn eigenheid. Bent u op zoek naar een rietdekker die hier oog voor heeft? De rietdekkers van Den Hartog denken graag met u mee. Zij werken met enthousiasme en zijn ook bij u in de streek te vinden, zoals in Waardenburg, Haaften, Hellouw, Opijnen, Rossum en Herwijnen.

   Dakkapel in uw rieten dak?

   Bij het goed plaatsen van een dakkapel moet men kennis hebben van rieten daken. Immers, de rietdekker weet als geen ander wat de eisen zijn voor een optimaal tot zijn recht laten komen van een dakkapel in een rieten dak. De maatvoering, aansluitingen en bepaling van hellingshoek zijn daarin belangrijke elementen. Den Hartog Riet heeft al deze kennis in huis: zo bent u verzekerd van een deugdelijk geplaatst dakkapel in uw rieten dak! Het plaatsen van een dakkapel kan zowel in nieuwe als in bestaande daken gebeuren. Den Hartog Riet kan voor u het hele proces van het leveren van het dakkapel, het plaatsen en het afwerken ervan op volledige en gedegen wijze uitvoeren.

   Op zoek naar een betrouwbare rietdekker?

   Bent u op zoek naar een betrouwbare rietdekker in Zaltbommel of omgeving? Een rietdekker die netjes, solide en degelijk werkt? Of heeft u behoefte aan een volledig advies? Wij zijn u graag van dienst. Lees hier meer over ons rietdekkersbedrijf. Neem gerust contact met ons op om u vrijblijvend te laten informeren.