Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Zaltbommel

   Den Hartog Riet is een rietdekkersbedrijf dat gekenmerkt wordt door gedrevenheid en vakmanschap. Vanuit deze kernelementen voeren wij met passie het ambacht van rietdekken uit. Het traditionele karakter van het ambacht houden wij hoog, maar hebben ook een scherp oog voor moderne ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

   Een authentieke uitstraling

   Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Dit komt doordat uw dak gedeeltelijk de uitstraling van uw pand bepaald. De gebruikte dakbedekking bepaalt, naast de vorm van uw dak, hoe de algehele uitstraling van uw woning is. Een rieten dak heeft een authentieke uitstraling en laat uw pand er uit springen.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 25 afgeronde projecten in de regio Zaltbommel
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekker nodig in Zaltbommel of omgeving?

   Het gebied rond de prachtige rivier de Waal kent vanuit het oer-Hollandse product riet vanzelfsprekend rieten daken. Het zijn deze daken die het gebied complementeren. Den Hartog Riet wil daarom naast kwaliteit, het rieten dak ook finesse geven; naast deugdelijkheid ook uitstraling. Wij hebben oog voor detail en volledigheid. Het rieten dak geeft de streek zijn eigenheid.

   Bent u op zoek naar een rietdekker die hier oog voor heeft? De rietdekkers van Den Hartog Riet denken graag met u mee. Wij werken met enthousiasme en zijn bij u in de streek te vinden. Zoals in Waardenburg, Haaften, Hellouw, Opijnen, Rossum en Herwijnen.

   Rietdekkersbedrijf Zaltbommel - Project

   Dakkapel in uw rieten dak?

   Bij het goed plaatsen van een dakkapel op een rieten dak, moet men kennis hebben van rieten daken. Een rietdekker weet als geen ander wat de eisen zijn voor het optimaal tot zijn recht laten komen van een dakkapel in een rieten dak. De maatvoering, de aansluiting en bepaling van hellingshoek zijn daarin belangrijke elementen. Den Hartog heeft al deze kennis in huis: zo bent u verzekerd van een deugdelijk geplaatste dakkapel in uw rieten dak.

   Het plaatsen van een dakkapel kan zowel op een nieuw als op een bestaand dak gebeuren. Den Hartog Riet kan voor u het hele proces uitvoeren. Van het leveren van de dakkapel, het plaatsen tot het afwerken ervan.

   Rietdekkersbedrijf in Zaltbommel

   Bent u op zoek naar een betrouwbare rietdekker in Zaltbommel of omgeving? Een rietdekker die netjes, solide en degelijk werkt? Of heeft u behoefte aan een volledig advies? Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak