Stuur een bericht

Stuur een bericht

Afspraak maken

Rietdekker Wijk en Aalburg

Den Hartog Riet BV. Een jong veelzijdig bedrijf dat zich graag aan u voorstelt. In de volle breedte van de rietbranche weten wij door jarenlange ervaring onze weg te vinden. Ons bedrijf zet zich met gedreven vakmensen in om hoogstaande rieten daken te maken. Wij weten ons thuis in alle facetten van het rieten dak.

Filter op:
Bekijk referenties op plattegrond

Rietdekker nodig in Wijk en Aalburg?

Riet wordt ons gegeven door de natuur. Al eeuwenlang wordt het gebruikt als dakbedekking. Het heeft vele mensen een droog onderkomen gegeven. Nog steeds wordt het veelvuldig gebruikt als dakbedekking. Het oer-Hollandse, de charme en de goede isolatiewaarde zijn kenmerkende eigenschappen van dit prachtige product. Onze ervaring met riet is gestoeld op jarenlange omgang met dit product. Hierdoor weten wij als geen ander hoe het riet op optimale wijze aangebracht moet worden. Kennis van het riet en kennis van het ambacht: vanuit deze twee basisprincipes voeren wij dagelijks onze werkzaamheden uit.

Isoleren van rieten kap

Als een rieten kap vervangen moet worden is gelijktijdig isolatie een logische keuze. De isolatie kan op een efficiënte manier aangebracht worden wat veel rendement oplevert voor uw portemonnee en het milieu. Den Hartog Riet is de perfecte partij om het isoleren van uw rieten dak uit te voeren. Er zijn verschillende mogelijkheden hoe we kunnen isoleren. We kunnen een isolerende folie over en tussen de sporen aanbrengen, met daarop weer rietlatten. Zo houdt u een geventileerde constructie onder het riet die al eeuwen voldoet, maar waarbij uw woning niet brandveiliger wordt.

Betrouwbare rietdekker nodig in Wijk en Aalburg?

Wilt u een rietdekker met oog voor een landelijke uitstraling van uw rieten dak? Een rietdekker met oog voor detail? De rietdekkers van Den Hartog Riet in Leerbroek willen met het oog op de streek rieten daken maken die de uitstraling van het gebied representeren: gedegen en zorgvuldig. Meer informatie? Neem contact met ons op.