Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Wijk en Aalburg

   Den Hartog Riet is een jong en veelzijdig bedrijf dat zich graag aan u voorstelt. Door jarenlange ervaring weten wij onze weg in de volle breedte van de rietbranche te vinden. Ons rietdekkersbedrijf zet zich met gedreven vakmensen in, om hoogstaande rieten daken te maken. Wij zijn thuis in alle facetten van het rieten dak.

   Voordelen van rieten daken

   Door het toevoegen van een rieten dak aan uw woning ontstaat er meteen een warme sfeer en een natuurlijk aanzicht. Daarnaast draagt het aanbrengen van een rieten dak ook bij aan de waardestijging van uw woning. Ook is een rieten dak duurzaam en heeft het geen negatieve invloed op de natuur.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 16 afgeronde projecten in de regio Wijk en Aalburg
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekker nodig in Wijk en Aalburg?

   Riet wordt ons gegeven door de natuur. Al eeuwenlang wordt het gebruikt als dakbedekking. Het heeft vele mensen een droog onderkomen gegeven. Nog steeds wordt het veelvuldig gebruikt als dakbedekking. Het oer-Hollandse, de charme en de goede isolatiewaarde zijn kenmerkende eigenschappen van dit prachtige product.

   Onze ervaring met riet is gestoeld op jarenlange omgang met dit product. Hierdoor weten wij als geen ander hoe het riet op optimale wijze aangebracht moet worden. Kennis van het riet en kennis van het ambacht: vanuit deze twee basisprincipes voeren wij dagelijks onze werkzaamheden uit.

   Rietdekkersbedrijf Wijk en Aalburg - Project

   Isoleren van rieten kap

   Als een rieten kap vervangen moet worden is gelijktijdige isolatie een logische keuze. De isolatie kan op een efficiënte manier aangebracht worden. Dit levert veel rendement op voor uw portemonnee en het milieu. Den Hartog Riet is de perfecte partij voor het uitvoeren van de isolatie van uw rieten dak.

   Er zijn verschillende mogelijkheden hoe we kunnen isoleren. We kunnen bijvoorbeeld isolerende folie over en tussen de sporen aanbrengen, met daarop weer rietlatten. Zo houdt u een geventileerde constructie onder het riet. Hierdoor wordt u woning brandveiliger.

   Rietdekkersbedrijf in Wijk en Aalburg

   Zoekt u een rietdekkersbedrijf met oog voor een landelijke uitstraling van uw rieten dak? Een rietdekker met oog voor detail? De rietdekkers van Den Hartog Riet willen met oog op de streek rieten daken maken die de uitstraling van het gebied representeren: gedegen en zorgvuldig.

   Wij zijn ook een timmerbedrijf waar u terecht kunt voor onder andere een eiken bijgebouw. Zo creëert u meer (buiten) ruimte. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak