Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.

   Afspraak maken

   Rietdekker Wijk bij Duurstede

   Den Hartog Riet is een veelkleurig professioneel bedrijf dat met vakkennis zijn werkzaamheden uitvoert. Wij zijn gevestigd in Leerbroek. Door deze centrale ligging zijn wij in korte tijd op de betreffende plek. Onze doorloopsnelheid is kort, daar wij in teams werken met meerdere vakbekwame rietdekkers. Zij maken een deugdelijk dak voor u!

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 3 afgeronde projecten in de regio Wijk bij Duurstede
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:
   Bekijk referenties op plattegrond

   Rietdekker nodig in Wijk bij Duurstede of omgeving?

   De rustieke en landelijke uitstraling van riet geeft uw huis een prachtige uitstraling. De rietdekkers van Den Hartog verbinden schoonheid met kwaliteit; uitstraling met gedegenheid. Door deze unieke combinatie bent u verzekerd van een goed rieten dak waar u jarenlang met plezier van kan genieten. Onze rietdekkers werken enthousiast en op vakbekwame wijze waarbij uw wensen centraal staan. Het persoonlijke contact; daar houden wij van. Den Hartog Riet is uw rietdekker in Wijk bij Duurstede, Schalkwijk, Werkhoven, Cothen, Doorn, Odijk, Bunnik en Amerongen.

   Het riet voor uw rieten dak

   Wij hebben altijd een grote hoeveelheid riet op voorraad, waar het door de opdrachtgever te bezien is. Deze voorraad is zo omvangrijk dat wij pas tegen de zomer in het jaar weer met riet van een nieuwe oogst gaan werken. Dit riet komt uit Oostenrijk van het Nationaal Park Neusiedlersee. Het riet dat wij verwerken, gebruiken wij al veel jaren en wordt al ruim 40 jaar in Nederland verwerkt met zeer goede resultaten. Het riet laten wij daar zelf snijden en schoonmaken zodat de herkomst en deugdelijkheid gegarandeerd is. Zodoende hebben wij ook een directe lijn lopen naar de rietsnijder waardoor wij een grotere controle (in tegenstelling tot veel andere rietdekkers) kunnen uitoefenen op de kwaliteit van het riet.

   Betrouwbare rietdekker nodig in Wijk bij Duurstede of omgeving?

   Den Hartog Riet heeft hart voor de zaak en wil daarom ook alleen maar rieten daken maken naar Hollandse degelijkheid. Vakkundigheid, deugdelijkheid en volledigheid zijn de kenmerken die ons rietdekkersbedrijf typeren. Lees hier over de historie van ons rietdekkersbedrijf.

   Op zoek naar een deugdelijke rietdekker waarbij uw wensen centraal staan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.