Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Wijk bij Duurstede

   Den Hartog Riet is een veelkleurig en professioneel bedrijf dat met veel vakkennis werkzaamheden uitvoert. Wij zijn gevestigd in Leerbroek. Hierdoor zijn wij in korte tijd op de betreffende plek. Ons team van vakbekwame rietdekkers maken een deugdelijk dak voor u!

   Duurzame dakbedekking

   Naast dat een dak van riet een prachtige uitstraling heeft, is het ook een duurzame vorm van dakbedekking. Riet zorgt voor een zeer goede ventilatie en wordt gezien als een goede natuurlijke isolatie. Hiermee bespaart u energie zonder extra maatregelen te nemen. Daarnaast kan riet onbeperkt geoogst worden en heeft het geen negatieve invloed op de natuur.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 3 afgeronde projecten in de regio Wijk bij Duurstede
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekker nodig in Wijk bij Duurstede of omgeving?

   De rustieke en landelijke uitstraling van riet geeft uw huis een prachtige uitstraling. De rietdekkers van Den Hartog Riet verbinden schoonheid met kwaliteit; uitstraling met gedegenheid. Door deze unieke combinatie bent u verzekerd van een goed rieten dak waar u jarenlang van genieten.

   Onze rietdekkers zijn enthousiast en werken op vakbekwame wijze, waarbij uw wensen centraal staan. Den Hartog Riet is uw rietdekker in Wijk bij Duurstede, Schalkwijk, Werkhoven, Cothen, Doorn, Odijk, Bunnik en Amerongen.

   Rietdekkersbedrijf Wijk bij Duurstede - Project

   Het riet van uw rieten dak

   Wij hebben altijd een grote hoeveelheid riet op voorraad. Hierdoor kunnen wij meteen aan de slag. Deze voorraad is zo omvangrijk dat wij pas tegen de zomer in het jaar weer met riet van een nieuwe oogst gaan werken. Dit riet komt van het Nationaal Park Neusiedlersee in Oostenrijk.

   Het riet dat wij verwerken, gebruiken wij al veel jaren en wordt al ruim 40 jaar in Nederland verwerkt. Het riet laten wij daar zelf snijden en schoonmaken zodat de herkomst en deugdelijkheid gegarandeerd is. Zodoende hebben wij ook een directe lijn lopen naar de rietsnijder, waardoor wij een grotere controle kunnen uitoefenen op de kwaliteit.

   Rietdekkersbedrijf in Wijk bij Duurstede

   Den Hartog Riet heeft hart voor de zaak en wil daarom ook alleen maar rieten daken maken naar Hollandse degelijkheid. Vakkundigheid, deugdelijkheid en volledigheid zijn dan ook kenmerken die ons rietdekkersbedrijf typeren.

   Naast rietdekker zijn we ook een timmerbedrijf. Zo realiseren wij eiken bijgebouwen op maat, als extra (buiten) ruimte gewenst is.

   Op zoek naar een deugdelijke rietdekker waarbij uw wensen centraal staan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak