Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Werkendam

   Welkom bij Den Hartog Riet. Wij zetten ons in om kwalitatief hoogwaardige rieten daken te realiseren. Dit wordt uitgevoerd door onze vakspecialisten, met jarenlange ervaring. Uiteraard leiden wij onze jongere personeelsleden ook op tot professionele rietdekkers. Als rietdekkersbedrijf in Werkendam zetten wij ons al lange tijd in voor prachtige daken.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 17 afgeronde projecten in de regio Werkendam
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Op zoek naar een rietdekker in Werkendam?

   Riet heeft vele mogelijkheden en iedere rietsoort heeft andere specificaties. Al vele eeuwen wordt riet gebruikt als dakbedekking en dit zetten we ook graag voort in Werkendam.

   Wij willen graag het landelijke van Werkendam en omgeving behouden, rieten daken dragen bij aan deze natuurlijke uitstraling. Vaak wordt er gekozen voor een rieten dak omdat dit natuurlijk oogt, het een bepaald karakter geeft aan een woning of gebouw en omdat riet een goede isolatiewaarde heeft. Riet wordt ons gegeven door de natuur. Al eeuwenlang wordt het gebruikt als dakbedekking. Het heeft vele mensen een droog onderkomen gegeven. Nog steeds wordt het veelvuldig gebruikt als dakbedekking.

   Het visitekaartje van uw woning

   Voeg een rieten dak toe aan een woning en je creëert direct een warm en natuurlijk aanzicht. Het aanbrengen van een rieten dak draagt ook bij aan de waardestijging van uw woning. Geef door het toevoegen van bijvoorbeeld een stijlvolle rand of ingedekt dakkapel uw rieten dak nog meer allure. Wij denken graag met u mee.

   Rietdekkersbedrijf Werkendam - Project

   Vervangen rieten dak & isolatie toevoegen

   Den Hartog Riet is dé partij voor het vervangen en isoleren van uw rieten dak. Als rietdekkersbedrijf in Werkendam staan wij voor kennis en kwaliteit. Wij bieden diverse mogelijkheden voor de isolatie van het rieten dak.

   Bij het vervangen van een rieten dak wordt er vaak overwogen om ook isolatie aan te laten brengen. Dit kan heel efficiënt, met veel rendement. Als een rieten kap vervangen dient te worden is het gelijktijdig aanbrengen van isolatie een logische keuze. Wij hebben altijd een juiste oplossing voor uw rieten dak.

   Rietdekkersbedrijf in Werkendam

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Werkendam om het ideale rieten dak voor u te realiseren? Dan kunnen wij u verder helpen! Zorgvuldig en met precisie plaatsen, renoveren of vervangen wij uw rieten dak. Meer informatie gewenst? Neem onderstaand contact met ons op.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak