Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Utrecht

   Welkom bij Den Hartog Riet. Wij zijn een professioneel rietdekkersbedrijf dat, met veel vakmanschap, kwalitatief hoogwaardige rieten daken realiseert. Deze deskundigheid vertaalt zich terug in voortreffelijke, ambachtelijke eiken bijgebouwen, rieten daken en rieten kappen. Als rietdekkersbedrijf voeren wij ook in Utrecht met passie het ambacht van rietdekken uit. U bent bij ons aan het juiste adres!

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 0 afgeronde projecten in de regio Utrecht
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekkersbedrijf nodig in Utrecht?

   In de stedelijke omgeving van Utrecht worden rieten daken steeds populairder. Waar voorheen rieten daken alleen gebruikt werden voor boerderijen en villa’s, zien we rieten daken ook steeds vaker terug bij nieuwbouwwoningen.

   Naast dat rieten daken een bepaalde uitstraling hebben is het ook een energiebesparende dakbedekkingsvorm. Rieten daken hebben een goede isolerende werking. Zo maakt u uw woning in Utrecht een stuk duurzamer.

   Een authentiek dak

   Het dak is een erg belangrijk onderdeel van uw woning. Uw dak bepaalt namelijk gedeeltelijk de uitstraling van uw pand. Niet alleen de vorm van uw dak, maar ook de gebruikte dakbedekking bepaalt hoe de algehele uitstraling van uw woning is. Een woning met een rieten dak springt er uit en heeft een authentieke uitstraling.

   Rietdekkersbedrijf Utrecht - Project

   Onze vakkundigheid

   Een rieten dak is niet zomaar geplaatst. Daarom werken wij met vakkundige rietdekkers die weten dat elk dak zijn eigen eisen stelt. Het perfecte riet wordt met veel aandacht door onze rietdekkers geselecteerd. Het riet dat wij gebruiken wordt al ruim 40 jaar verwerkt in Nederland. Met zeer goede resultaten! Wij laten het riet zelf snijden en schoonmaken. Dit garandeert de herkomst en deugdelijkheid van het riet.

   Bij het rietdekken moet erop gelet worden dat het dak op juiste spanning blijft en het een goede slijtlaag krijgt. Ons rietdekkers team bestaat uit ervaren en gediplomeerde rietdekkers. Onze rietdekkers zorgen, met veel passie, voor kwalitatief hoogwaardige rieten daken bij u in Utrecht.

   Levensduur

   Doordat wij het perfecte riet selecteren en vakkundig plaatsen, gaat uw rieten dak tot wel 30 jaar mee. Om u te verzekeren van een prachtig rieten dak dat jaren mee gaat, bieden wij maar liefst 10 jaar garantie.

   Is er schade ontstaan in uw rieten dak? Dan repareren wij dit vakkundig en snel. Daarnaast staat er ook altijd een apart team klaar voor kleinere reparaties en onderhoud.

   Uw rietdekker in Utrecht

   Heeft u een betrouwbare rietdekker nodig in Utrecht? De rietdekkers van Den Hartog Riet helpen u graag verder. Onze vakmensen informeren u graag vrijblijvend over uw rieten dak in Utrecht. Neem onderstaand contact met ons op!

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekkersbedrijf Utrecht - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak