Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.

   Afspraak maken

   Rietdekkersbedrijf Tiel

   Wij stellen ons graag aan u voor: familiebedrijf Den Hartog Riet uit Leerbroek. Voor alle zaken wat betreft rieten daken het enige, juiste adres! Ons rietdekkersbedrijf bestaat uit een team van zeer getalenteerde vakmensen. Onze rietdekkers werken vanuit Leerdam in de hele regio. Dus woont u in Tiel en zoekt u een professionele rietdekker? Wij zijn u heel graag van dienst!

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 10 afgeronde projecten in de regio Tiel
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:
   Bekijk referenties op plattegrond

   Betrouwbare rietdekker nodig in Tiel?

   Zoekt u een rietdekkersbedrijf in de betuwe? Wij zijn uw bedrijf! Alle onderhouds-, renovatie- en vervangingswerkzaamheden kunt u aan onze dekkers overlaten. Onze basisprincipes zijn: het beste riet, vakmanschap, snelheid en een scherpe prijs. Wij schudden u binnenkort graag de hand!

   Laten we bij de basis beginnen. Wat is riet? Riet is een natuurlijk product, dat valt onder de zogenoemde grassenfamilie. Riet gedijt het beste aan de waterkant. Voor de meeste rieten daken en kappen maken wij al tientallen jaren gebruik van hoogwaardig riet uit Oostenrijk. Met dit riet garanderen wij een uitmuntend rieten dak of een rieten kap. Is er haast bij geboden, dat is voor ons geen probleem. Wij hebben meer dan genoeg riet in onze opslag. En we kunnen snel bij u aan de slag.

   Onderhoud en renovatie van uw rieten dak Als u een rieten dak of kap heeft, is het een must dat u dit goed onderhoudt. Allerlei weersomstandigheden dag in dag uit, jaar in jaar uit, tasten het riet aan. Maar wij kunnen veel doen om dit proces langzamer en minder intens te laten verlopen. Wij kunnen uw dak scheren en inspuiten met algen- en mos-bestrijdingsmiddel. Helaas zal er na een flink aantal jaar toch een moment komen, waarop uw dak gerenoveerd moeten worden. In dit soort situaties stellen wij voor een dak-inspectie te doen. Daarna kunnen we u precies vertellen wat bij u de meest verstandige renovatiemethode is. Soms kunnen we niet anders dan concluderen dat uw rieten kap of rieten dak echt 'op' is. Maar ook dan hebben we een oplossing: vervangen van het dak.