Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Tiel

   Wij stellen ons graag aan u voor: familiebedrijf Den Hartog Riet uit Leerbroek. Voor alle zaken wat betreft rieten daken het juiste adres. Ons rietdekkersbedrijf bestaat uit een team van zeer getalenteerde vakmensen. Dus bent u op zoek naar een professionele rietdekker in Tiel? Wij zijn u heel graag van dienst!

   Een warm en natuurlijk aanzicht

   Rieten daken werden de laatste decennia voornamelijk gevonden op kapitale villa’s en traditionele boerderijen. Echter, worden rieten daken steeds populairder onder kleinere woningen, appartementencomplexen en openbare gebouwen. Een dak van riet geeft uw huis een natuurlijke, warme uitstraling en ziet er chic uit.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 10 afgeronde projecten in de regio Tiel
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Betrouwbare rietdekker nodig in Tiel?

   Zoekt u een rietdekker in de Betuwe? Dan zit u bij ons goed. Alle onderhouds-, renovatie- en vervangingswerkzaamheden kunt u aan onze dekkers overlaten. Onze basisprincipes zijn: het beste riet, vakmanschap, snelheid en een scherpe prijs.

   Rietdekkersbedrijf Tiel - Project

   Oostenrijks riet

   Riet is een natuurlijk product dat valt onder de zogenoemde grassenfamilie. Riet gedijt het beste aan de waterkant. Voor de meeste rieten daken en kappen maken wij al tientallen jaren gebruik van hoogwaardig riet uit Oostenrijk. Met dit riet garanderen wij een uitmuntend rieten dak of rieten kap. Is er haast bij geboden? Dat is voor ons geen probleem. Wij hebben meer dan genoeg riet in onze opslag. Hierdoor kunnen we snel bij u aan de slag.

   Onderhoud en renovatie van uw rieten dak

   Als u een rieten dak of kap heeft, is het een must dat u dit goed onderhoudt. Allerlei weersomstandigheden dag in dag uit, jaar in jaar uit, tasten het riet aan. Om dit proces langzamer en minder intens te laten verlopen zijn er een aantal dingen die wij kunnen doen. Wij kunnen uw dak scheren en inspuiten met algen- en mos-bestrijdingsmiddel.

   Helaas zal er na een flink aantal jaar toch een moment komen waarop uw dak gerenoveerd moet worden. In dit soort situaties stellen wij voor een dak-inspectie te doen. Daarna kunnen wij u precies vertellen wat de meest verstandige renovatiemethode is. Soms kunnen we niet anders dan concluderen dat uw rieten kap of rieten dak echt ‘op’ is. Ook dan hebben wij een oplossing: vervangen van het dak.

   Rietdekkersbedrijf in Tiel

   Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Tiel en omgeving? De rietdekkers van Den Hartog Riet hebben oog voor detail en voeren hun werk adequaat uit. Wij informeren u graag vrijblijvend over uw rieten dak.

   Naast rietdekker zijn we ook een timmerbedrijf. Zo realiseren wij ambachtelijke eiken bijgebouwen, met rieten dak indien gewenst.

   Meer informatie gewenst? Neem gerust onderstaand contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak