Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Sponsoring

   Den Hartog Riet helpt in samenwerking met Woord en Daad dat er 5 kinderen in Ethiopië naar school kunnen gaan. Dit doen Woord en Daad en Den Hartog Riet in samenwerking met een lokale partnerorganisatie die sponsorkinderen voorbereid op een plek in de maatschappij.

   Het doel van de sponsoring

   Het belangrijkste gedeelte van de sponsoring betreft kwalitatief goed en christelijk onderwijs. De kinderen leren lezen, schrijven, krijgen les uit de Bijbel en werken aan hun persoonlijke, emotionele en sociale vaardigheden. Docenten geven de kinderen liefde en aandacht.

    De partner van Woord en Daad heeft ook oog voor wat de kinderen nodig hebben om goede schoolprestaties te leveren:
   • Schoolmaterialen
   • Betrokkenheid van ouders
   • Gevarieerd en gezond voedsel
   • Nette kleding
   • Medische zorg
   Onze investering gaat verder

   Steeds vaker vraagt de partnerorganisatie oud-sponsorkinderen of zij iets terug willen doen wanneer ze hun opleiding succesvol hebben afgerond. Zo gaan oud-sponsorkinderen via de lokale partner aan de slag als vrijwilliger of doen zij een financiële bijdrage. Zo gaat onze investering in kinderen in Ethiopië verder dan de schoolperiode, maar nemen de kinderen op hun beurt de zorg goed onderwijs over.

   Help ook mee!

   Ook als particulier kunt u een kind steunen. Help een kind voor € 30,- per maand naar school en geef het een toekomst! Kijk voor het sponsoren van een kind op de website van Woord en Daad.

   Het verhaal van Fatao Nebie, een gesponsord kind

   ‘Ik ben erg blij dat ik hier kan zijn en dank God voor jullie support al die tijd! Dankzij sponsoring kon ik naar de basisschool, deed ik de opleiding elektrotechniek, kwam ik in aanraking met het christelijk geloof en leerde ik Jezus Christus persoonlijk kennen. Ik heb eigenlijk geen woorden die uitdrukken hoeveel dit alles voor mij en mijn familie betekent. Als manager van cashewfabriek Anatrans ben ik verantwoordelijk voor het hele proces van de cashewverwerking: een goede baan, waardoor ik mijn familie (ouders en 6 broers en zussen) kan ondersteunen.’
   Den hartog riet - het verhaal van een gesponsord kind

   Vrijwilligerswerk op Lesbos!

   Op maandag 1 april tot zaterdag 6 april jl. zijn er 3 medewerkers van ons bedrijf naar Lesbos gevlogen, om daar met 18 vrijwilligers in Kamp Moria te gaan werken.

   De vluchtelingen in Lesbos wonen in barakken. Er wonen ongeveer 7 families per barak. Ieder gezin heeft een eigen ‘woonruimte’ die met dekens is afgescheiden. De dekens zijn vervangen door wandpanelen en alle kamers hebben zo dezelfde indeling gekregen. In iedere woonruimte is veilige elektriciteit aangelegd. De voordelen van de panelen is dat deze brandwerend, stevig en goed schoon te maken zijn.

   Er is hard gewerkt door de vrijwilligers: Vrijdag eind van de dag waren er 161 kamertjes klaar!

   De kinderen kwamen graag langs voor een knuffel, wat aandacht, een spelletje en soms stiekem een klein cadeautje. Dat vonden ze prachtig!

   Den Hartog Riet BV: heeft de vliegtickets en overnachtingen van 3 medewerkers gesponsord. Ook hebben we een financiële bijdrage geleverd voor een gedeelte van de wandpanelen.

   Den hartog riet - Vrijwilligerswerk op Lesbos