Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.

   Afspraak maken

   Rietdekker Made

   Den Hartog Riet, een hecht familiebedrijf uit Leerbroek, is een rietdekkersbedrijf dat elegantie paart met kwaliteit. Wij zijn actief in een regio die zich uitstrekt van Arnhem tot Rotterdam en van Amsterdam tot Eindhoven. Bent u op zoek naar een complete rietdekker? Een rietdekkers met finesse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn veelzijdig en wat u ook wilt omtrent een rieten dak: wij stellen u niet teleur en denken vanuit de rijke kennis die we hebben graag met u mee.

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 6 afgeronde projecten in de regio Made
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:
   Bekijk referenties op plattegrond

   Rietdekker nodig in Made of omgeving?

   Riet is een sierlijk product en kent brede toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een klassieke boerderij of om een statige villa: riet geeft het in alle gevallen een wonderschone uitstraling die helemaal in lijn is van het pand. De rietdekkers van Den Hartog Riet hebben gevoel voor stijl maar willen dit altijd koppelen aan kwaliteit en gedegenheid. Vanuit deze unieke combinatie ontstaat onze volledigheid en adequaatheid. Bent u op zoek naar echte vakmanschap? Bij Den Hartog vindt u deze. Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies, of het nu is in Raamsdonkveer, Raamsdonk, Drimmelen, Oosterhout, Lage Zwaluwe, Dongen of Oosterhout.

   Priëlen

   Buiten leven is steeds meer in trek, niets moet en alles mag. Als het weer het maar enigzins toelaat brengen we onze vrije tijd buiten door. Steeds vaker verschijnen er in tuinen dan ook heerlijke buitenleefplekken die, al dan niet verwarmd, ervoor zorgen dat we vier seizoenen lang kunnen genieten van het buitenleven.

   Den Hartog Riet vervaardigt op ambachtelijke wijze rustieke opstallen en landelijke bijgebouwen in harmonie met de omgeving. De buitenleefplekken van
   Den Hartog Riet variëren van sfeervolle priëlen tot luxe halfopen tuinkamers met ruimte voor een outdoor keuken of gezellige lounge-set.

   Betrouwbare rietdekker nodig in Made of omgeving?

   Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Made of omgeving? Wij maken graag kennis met u en uw dak! U kunt bij ons terecht voor werkelijk alles wat rieten daken betreft. Heeft u behoefte aan een vrijblijvende inspectie van uw dak met bijpassende offerte? Wij zijn u graag van dienst: neem vrijblijvend contact met ons op.