Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Made

   Den Hartog Riet, een hecht familiebedrijf uit Leerbroek, is een rietdekkersbedrijf dat elegantie combineert met kwaliteit. Wij zijn actief in een regio die zich uitstrekt van Arnhem tot Rotterdam en van Amsterdam tot Eindhoven. Onze rietdekkers staan voor u klaar om uw droom dak te realiseren!

   Den Hartog Riet

   Bent u op zoek naar een betrouwbare rietdekker? Een rietdekkersbedrijf met finesse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn veelzijdig. Wat u ook wilt omtrent een rieten dak: wij stellen u niet teleur en denken vanuit de rijke kennis die we hebben graag met u mee.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 6 afgeronde projecten in de regio Made
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekker nodig in Made of omgeving?

   Riet is een sierlijk product en kent brede toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een klassieke boerderij of om een statige villa: riet geeft het in alle gevallen een wonderschone uitstraling die helemaal in lijn is met het pand.

   De rietdekkers van Den Hartog Riet hebben gevoel voor stijl en koppelen dit altijd aan kwaliteit en gedegenheid. Vanuit deze unieke combinatie ontstaat onze volledigheid en adequaatheid. Bent u op zoek naar echte vakmanschap? Bij Den Hartog vindt u deze. Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies.

   Rietdekkersbedrijf Made - Project

   Priëlen

   Het buiten leven is steeds meer in trek, niets moet en alles mag. Als het weer het enigszins toelaat brengen we onze vrije tijd buiten door. Steeds vaker verschijnen er in tuinen dan ook heerlijke buiten leefplekken die, al dan niet verwarmd, ervoor zorgen dat we vier seizoenen lang kunnen genieten van het buitenleven.

   Den Hartog Riet vervaardigt op ambachtelijke wijze rustieke opstallen en landelijke bijgebouwen in harmonie met de omgeving. De buiten leefplekken van Den Hartog Riet variëren van sfeervolle priëlen tot luxe halfopen tuinkamers met ruimte voor een outdoor keuken of gezellige lounge-set.

   Rietdekkersbedrijf in Made

   Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Made of omgeving? Wij maken graag kennis met u en uw dak! U kunt bij ons terecht voor werkelijk alles wat rieten daken betreft. Heeft u behoefte aan een vrijblijvende inspectie van uw dak met bijpassende offerte? Wij zijn u graag van dienst: neem vrijblijvend contact met ons op.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak