Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Het Gooi

   Wie is Den Hartog Riet? Den Hartog Riet is een jong, modern bedrijf met een sterk ambachtelijk karakter. Het oer-Hollandse ambacht rietdekken zit ons in de genen. Wij zijn een familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in 1925. Al jarenlang voeren wij met passie dit prachtige ambacht uit.

   Waarom een rieten dak?

   Riet is een natuurproduct en heeft bepaalde eigenschappen die het product tot een luxe vorm van dakbedekking maken. Zo lijkt uw huis met een rieten dak één met de omgeving en schept het organische karakter sfeer. Ook oogt riet royaal en ziet het er landelijk uit.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 0 afgeronde projecten in de regio 't Gooi
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekker nodig in Het Gooi?

   Het landschap van ’t Gooi is uniek. Dit landschap krijgt al lange tijd meer allure door de prachtige, vaak met riet bedekte, huizen die in deze streek staan. De rietdekkers van Den Hartog zijn zich hiervan bewust: zij voeren hun ambacht uit met veel liefde en oog voor de omgeving. Zo zal het rieten dak altijd een sieraad zijn voor de omgeving, maar vooral ook een dak waar u volop van zal genieten.

   Om dat te bewerkstelligen werken wij alleen met eerste klas riet, dat wij rechtstreeks importeren zonder tussenkomst van een riethandelaar. Zodoende vergroten wij de controle op het riet, zodat alleen het beste riet het dak op gaat.

   Rietdekkersbedrijf Het Gooi - Project

   Timmerwerkzaamheden

   De kap is de ‘drager’ van uw rieten dak. Als rietdekkersbedrijf strekt onze expertise zich niet alleen uit naar rieten daken. Veelzijdigheid is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarom richten wij ons ook op allerlei nevenactiviteiten. Ook hierin staat voor ons vakmanschap centraal. Juist doordat wij kennis hebben van rieten daken weten wij hoe de onderconstructie zich dient te verhouden tot het rieten dak. Ook voor het optimaal in orde brengen van de onderconstructie zit u bij Den Hartog Riet goed: wij zorgen ervoor dat de kapconstructie klaar is voor een rieten dak.

   Wilt u meer (buiten) ruimte creëren? Als timmerbedrijf kunnen we ook een eikenhouten bijgebouw voor u realiseren.

   Rietdekkersbedrijf in Het Gooi

   Wilt u graag een rietdekkersbedrijf die adequaat en volledig is? Een rietdekker die uw rieten dak vorm geeft naar uw wensen? Den Hartog Riet is een rietdekkersbedrijf die veel waarde hecht aan het volledig en stijlvol aanbrengen van rieten daken. Wij verbinden schoonheid met kwaliteit, en voeren met groot bewustzijn voor deze zaken ons werk uit.

   Wilt u meer weten over de rietdekkers van Den Hartog? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u kosteloos informeren.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak