Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Gorinchem

   De rietdekkers van Den Hartog Riet: wie zijn dat? Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Leerbroek. Wij realiseren al jarenlang prachtige rieten daken voor onze klanten. Het rieten dak en alles wat daarmee samenhangt, kent voor ons geen geheimen.

   Luxe en landelijke uitstraling

   Rieten daken zorgen voor een luxe en landelijke uitstraling. Een rieten dak ziet er niet alleen prachtig uit, het heeft nog vele andere voordelen. Rieten daken zijn erg duurzaam en energiebesparend. Ook draagt een rieten dak bij aan de waarde stijging van uw woning. Naast Gorinchem zijn wij ook actief andere plaatsen zoals Wijk bij Duurstede, Dordrecht en Tiel.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 17 afgeronde projecten in de regio Werkendam
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekker nodig in Gorinchem?

   Wat is er Hollandser dan een rieten dak? Riet wordt al eeuwenlang gebruikt als dakbedekking. Dit prachtige natuurproduct wordt veelvuldig in Nederland gewonnen. Daarnaast is riet een uitstekend product om uw huis allure te geven en, nog belangrijker, u te voorzien van een droog onderkomen.

   Wij hebben sinds 1925 ervaring met riet. Vanuit deze kennis zijn wij dagelijks bezig om kwalitatief hoogstaande daken te maken. Dit resulteert in vele tevreden klanten in Gorinchem, Sleeuwijk, Haaften, Herwijnen, Hellouw, Schelluinen, Dalem en Hardinxveld-Giessendam.

   Rietdekkersbedrijf Gorinchem - Project

   Nieuw rieten dak

   Als u een rieten dak heeft waarvan u denkt dat het zodanig versleten is dat het aan vervanging toe is, dan kunt u bij Den Hartog Riet terecht. Wij geven u een vrijblijvend advies. Sommige rieten daken zijn zo versleten dat renovatie niet meer mogelijk is. Maar dit is niet altijd het geval. Soms is een rieten dak nog prima te renoveren en kunt u weer jarenlang genieten van uw dak. In beide gevallen is Den Hartog Riet uw betrouwbare partner. Typerend voor de werkwijze van Den Hartog is dat het volledig en accuraat is. Van het informeren tot het uitvoeren: bij Den Hartog Riet bent u in betrouwbare handen.

   Rietdekkersbedrijf in Gorinchem

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Gorinchem? De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn pure vakmensen die vanuit hun liefde voor het vak te werk gaan. Wij informeren u graag vrijblijvend over uw rieten dak. Heeft u vragen? Neem gerust onderstaand contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak