Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.

   Afspraak maken

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 23 afgeronde projecten in de regio Gorinchem
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:
   Bekijk referenties op plattegrond
   Rietdekker nodig in Gorinchem e.o.?

   Wat is er Hollandser dan riet en het rieten dak? Al eeuwenlang wordt riet gebruikt als dakbedekking. Dit prachtige natuurproduct dat ook veelvuldig in Nederland wordt gewonnen is een uitstekend product om uw huis allure te geven en, nog veel belangrijker, een droog onderkomen. Vanaf 1925 hebben wij ervaring met dit product. Vanuit deze kennis zijn wij dagelijks bezig om kwalitatief hoogstaande daken te maken. Zo hebben vele klanten hun tevredenheid uitgesproken over onze daken in Gorinchem, Sleeuwijk, Haaften, Herwijnen, Hellouw, Schelluinen, Dalem en Hardinxveld-Giessendam. Lees hier meer over de historie van ons rietdekkersbedrijf.

   Nieuw rieten dak

   Als u een rieten dak heeft waarvan u denkt dat het zodanig versleten dat het aan vervanging toe dan kunt u bij Den Hartog Riet vrijblijvend terecht voor advies. Sommige rieten daken zijn zo versleten dat renovatie niet meer mogelijk is. Maar die hoeft lang niet altijd. Soms is een rieten dak nog prima te renoveren en kunt u dat renovatie weer jarenlang genieten van het dak. Als het rieten dak wel zo versleten is dat renovatie niet meer mogelijk is, dan is Den Hartog Riet de wellicht uw partner om het rieten dak te vernieuwen. Typerend voor de werkwijze van Den Hartog is dat het volledig en accuraat is. Van het informeren tot het uitvoeren: bij Den Hartog Riet is het in vertrouwde handen.

   Betrouwbare rietdekker nodig in Gorinchem?

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Gorinchem? De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn pure vakmensen die vanuit de liefde voor het vak u graag vrijblijvend informeren over uw rieten dak. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!