Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Focus op kwaliteit

   Focus op kwaliteit

   Villa
   2012
   Hank
   Focus op kwaliteit

   Fam. Van den Beuken - Dhore, Hank

   In 2007 hebben wij een mooie rietgedekte nieuwbouw woning onder GIW garantie gekocht van een projectontwikkelaar / bouwbedrijf. Al snel kregen we problemen met ons rieten dak. We hebben het toen laten keuren en het dak werd prompt afgekeurd. De projectontwikkelaar / bouwbedrijf had het dak laten dekken door niet vakkundige “rietdekkers” en wilde de problemen laten oplossen door dezelfde “rietdekkers”. Vele reparaties en jaren verder is de projectontwikkelaar / bouwbedrijf failliet gegaan. Omdat ons huis onder GIW garantie was gebouwd, konden we hier gelukkig een beroep op doen. Vanwege de focus op kwaliteit hebben we bij het waarborgfonds de voorkeur uitgesproken voor Den Hartog Riet.

   Dit is gehonoreerd en in 2012 is ons oude rieten dak verwijderd en heeft Den Hartog Riet in ca. 2,5 week tijd een prachtig nieuw rieten dak gemaakt. Een verschil van dag en nacht met ons “oude” rieten dak. Ons nieuwe dak is ondertussen gekeurd en de keurmeester merkte op dat het niet beter gemaakt had kunnen worden. Wij zijn uiteraard dolblij. Een wijze les voor iedereen. Goedkoop is duurkoop en riet dekken is een ambacht dat je zeker niet aan iedereen kan overlaten.

   Bij deze willen we alle medewerkers van Den Hartog Riet, die betrokken waren bij ons dak, van harte bedanken voor het fantastisch mooie resultaat.

   Benieuwd wat ons rietdekkersbedrijf voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.