Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Elst

   Een gespecialiseerd rietdekkersbedrijf dat al jarenlang bekend is met Elst en omgeving? Dan zit u bij rietdekkersbedrijf Den Hartog Riet helemaal goed. Wij zijn een modern familiebedrijf met een sterk ambachtelijk karakter. Wij voeren het prachtige ambacht van rietleggen al jarenlang met veel passie uit. Ook bij u in Elst en omgeving!

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 4 afgeronde projecten in de regio Elst
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Uw rietdekkersbedrijf

   Het leggen van een rieten kap vereist een geduldige en nauwkeurige werkwijze. Vooral bij gedetailleerde rieten daken met dakkapellen, afwijkende vormen en rondingen. Hierbij dient veel gepast en gemeten te worden. Hier nemen onze specialistische vakmensen de tijd voor, zodat ieder detail klopt.

   Wij realiseren enkel daken van uitstekende kwaliteit. Om dit te kunnen doen maken wij gebruik van het beste riet, dat wij zelf rechtstreeks inkopen. U kunt bij ons ook kiezen voor echt Hollands riet. Op onze eigen bodem is namelijk prachtig riet van de beste kwaliteit te vinden.

   Wij volgen de vernieuwingen en trends binnen ons vakgebied op de voet. Zo blijven wij ontwikkelen en innoveren om zo voor u het beste resultaat neer te kunnen zetten.

   De pracht van een rieten dak

   Riet laat zich gemakkelijk inpassen in iedere omgeving. Dit komt door de natuurlijke kleur en de zachte uitstraling van dit prachtige product. Om deze reden worden rieten daken in heel Nederland toegepast. Een rieten dak is niet alleen mooi op een boerderij, ook villa’s, landhuizen, et cetera schitteren met een rieten kap. Riet kan een gebouw op laten gaan in de omgeving, of juist contrasteren waardoor het pand eruit springt. Wat uw wensen ook zijn: met een rieten dak is alles mogelijk!

   Rietdekkersbedrijf Elst - Project

   Ook uw onderhoud bij Den Hartog Riet

   Niet alleen voor het plaatsen van een rieten dak kunt u bij Den Hartog Riet terecht. Ook voor het onderhouden van uw rieten kap staan onze professionals voor u klaar! Het belang van goed onderhoud wordt vaak onderschat. Wanneer men ervoor kiest om zelf het onderhoud van het riet te verzorgen worden er vaak diverse belangrijke aspecten over het hoofd gezien. Door het onderhoud over te laten aan echte specialisten bent u ervan verzekerd dat dit op een zo kwalitatief mogelijke manier gebeurt.

   Een ware metamorfose

   Wanneer u uw pannendak vervangt voor een laag riet ondergaat uw woning of pand een ware metamorfose. Het rieten dak wordt steeds populairder en is steeds vaker te spotten. Dit komt door het rustgevende en duurzame karakter, de hoge isolatiewaarden en natuurlijk de warme uitstraling.

   Rietdekkersbedrijf in Elst

   De rietdekkers van Den Hartog Riet gaan graag voor u aan de slag in Elst. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of mail. Wij helpen u graag verder en voorzien u waar nodig van passend advies.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekkersbedrijf Elst - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak