Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Dordrecht

   Den Hartog Riet is een familiebedrijf gevestigd in Leerbroek. Wij zijn een professioneel en ervaren rietdekkersbedrijf dat in de hele regio actief is. Doordat Leerbroek erg centraal in Zuid-Holland ligt hebben wij niet alleen klanten in Leerbroek. Ook in omliggende plaatsen als Wijk bij Duurstede, Gorinchem, Tiel en uiteraard Dordrecht realiseren wij prachtige rieten daken.

   Den Hartog Riet

   Bent u op zoek naar een uitmuntend rieten dak? Dan zit u bij ons als ervaren rietdekker goed. Wij leveren en installeren complete daken voor alle woningen, boerderijen, villa’s, bijgebouwen en molens.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 5 afgeronde projecten in de regio Dordrecht
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekker nodig in Dordrecht?

   Riet is een plant uit de grassenfamilie en groeit vooral aan waterkanten. De meeste rieten daken of kappen die wij realiseren zijn gemaakt van Oostenrijks riet. Hier hebben wij al veertig jaar zeer positieve ervaringen mee! Voor een kleiner segment maken wij ook gebruik van Nederlands riet.

   Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u kan voorzien van een hoogstaand rieten dak? U heeft uw partner gevonden! Onze riet voorraad is erg groot en ons team is enthousiast en direct inzetbaar. Wij leveren vakmanschap, werken snel en hanteren scherpe prijzen.

   Rietdekkersbedrijf Dordrecht - Project

   Onderhoud en renovatie van uw rieten dak

   Het onderhouden van uw rieten dak of kap is essentieel. Riet is een product van moeder natuur. Daken hebben veel te verduren zoals sneeuw, regen, ijzel, wind en zon. Om de groei van mos en algen op uw dak tegen te gaan hanteren wij twee zeer effectieve methoden: scheren en inspuiten. Scheren bevelen wij na een jaar of tien aan. Het inspuiten met algen- en mos-bestrijdingsmiddel moet gemiddeld om de twee jaar.

   Vervangen rieten dak

   Ook bij goed en regelmatig onderhoud breekt er een dag aan dat uw rieten dak aan een renovatie toe is. Wat, wanneer en hoe verstandig is, hangt helemaal af van de conditie van uw dak. Zodra wij uw dak geïnspecteerd hebben kunnen we besluiten of wij over gaan tot renovatie met binding in het zicht of binding uit het zicht. Vanzelfsprekend informeren wij u van tevoren uitgebreid over alle details, de werkwijze, duur en kosten. Is de rieten kap echt door en door versleten? Dan is er eigenlijk maar één goede oplossing: vervanging. Ook dan kunt u rekenen op onze vakmensen.

   Rietdekkersbedrijf in Dordrecht

   Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Dordrecht? Wij maken graag kennis met u en uw dak! U kunt bij ons terecht voor alles wat rieten daken betreft. Wij zijn ook gedeeltelijk een timmerbedrijf, zo bouwen wij bijvoorbeeld ook voor u eiken bijgebouw met een rieten dak.

   Heeft u behoefte aan een vrijblijvende inspectie van uw dak met bijpassende offerte? Wij zijn u graag van dienst. Heeft u niet alle informatie kunnen vinden die u nodig had? Neem gerust onderstaand contact met ons op.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak