Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.

   Afspraak maken

   Rietdekker Dordrecht

   Wij zijn familiebedrijf Den Hartog Riet uit Leerbroek. Een professioneel en ervaren rietdekkersbedrijf dat in de hele regio actief is! Leerbroek ligt erg centraal in Zuid-Holland. Door die unieke locatie hebben wij niet alleen klanten in Leerbroek, maar ook in omliggende plaatsen als Nieuwegein, Wijk bij Duurstede, Waalwijk, Gorinchem en natuurlijk Dordrecht! Bent u op zoek naar een uitstekend rieten dak? Dan zit u goed bij Den Hartog Riet. Wij leveren en installeren complete daken op boerderijen, villa's, bijgebouwen en molens. Maar ook voor daken die gedeeltelijk uit dakpannen en voor het andere deel uit riet bestaan, kunt u bij ons terecht.

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 5 afgeronde projecten in de regio Dordrecht
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:
   Bekijk referenties op plattegrond

   Rietdekker nodig in Dordrecht?

   Wat is riet? Riet is een plant uit de grassenfamilie. Hij groeit vooral aan waterkanten. De meeste rieten daken of kappen maken wij van Oostenrijks riet. Wij hebben hier al veertig jaar zeer positieve ervaringen mee! Voor een kleiner segment gebruiken we ook Nederlands riet. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u een hoogstaand rieten dak of een rieten kap kan leveren? U heeft uw partner gevonden! Onze voorraad riet is groot, ons team dekkers is enthousiast en direct inzetbaar. Wij leveren vakmanschap, werken snel en hanteren scherpe prijzen.

   Onderhoud en renovatie van uw rieten dak

   Het onderhouden van uw rieten dak of kap is essentieel en ook dit kunt u aan ons overlaten. Riet is een product van moeder natuur. Daken hebben veel te verduren zoals sneeuw, regen, ijzel, wind en zon. Om de groei van mos en algen op uw dak tegen te gaan, hanteren wij twee zeer effectieve methoden: scheren en inspuiten. Scheren bevelen wij aan na een jaar of tien. Het inspuiten met algen- en mos-bestrijdingsmiddel gemiddeld om de twee jaar.

   Vervanging rieten dak

   Ook bij goed en regelmatig onderhoud breekt er een dag aan dat uw rieten dak aan een renovatie toe is. Wat, wanneer en hoe verstandig is, hangt helemaal af van de conditie van uw dak. Als wij een kijkje op uw dak hebben genomen, kunnen we besluiten over te gaan tot renovatie met binding in het zicht en renovatie met binding uit het zicht. Over alle details, de werkwijze, duur en kosten informeren wij u vanzelfsprekend uitgebreid van te voren. Is de rieten kap echt door en door versleten, dan is er eigenlijk maar één goede oplossing: vervanging. Ook wat dat betreft kunt u rekenen op onze vakmensen.

   Betrouwbare rietdekker nodig in Dordrecht?

   Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Dordrecht? Wij maken graag kennis met en uw dak! U kunt bij ons terecht voor werkelijk alles wat rieten daken betreft. Heeft u behoefte aan een vrijblijvende inspectie van uw dak met bijpassende offerte? Wij zijn u graag van dienst. En vindt u niet alle info die u nodig heeft, hier op Den Hartog riet, neem gerust contact met ons op via telefoon of mail.