Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Culemborg

   Met veel liefde voor het vak voert Den Hartog Riet al jarenlang het oer-Hollandse ambacht rietdekken uit. Den Hartog Riet is een echt familiebedrijf sinds 1925, gevestigd in Leerbroek. Als rietdekker in Culemborg zetten wij ons dagelijks in om prachtige rieten daken te realiseren.

   Het perfecte dak

   Riet is een natuurlijk materiaal en heeft een authentiek karakter. Riet wordt ons gegeven door de natuur en wordt al eeuwenlang gebruikt als dakbedekking. Riet kan onbeperkt geoogst worden en heeft geen negatieve invloed op de natuur. Niet alleen prachtig, maar ook duurzaam!

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 13 afgeronde projecten in de regio Culemborg
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Op zoek naar een rietdekker in Culemborg?

   Vakmanschap is niet de enige reden waarom onze klanten ons waarderen. Bij Den Hartog Riet is het gehele proces van belang, omdat dit resulteert in het beste eindresultaat. Van begin tot einde streven wij naar duidelijkheid over communicatie, ontwerpen en ons werk. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar rietdekkersbedrijf in Culemborg bent u aan het juiste adres.

   Rietdekkersbedrijf Culemborg - Project

   De voordelen van riet

   Vaak komen de termen ‘gevaarlijk’ en ‘duur’ naar boven wanneer er over riet wordt gesproken. Echter, zijn deze termen tegenwoordig achterhaald. Riet heeft de laatste jaren vele ontwikkelingen ondergaan. Rieten daken hebben niet alleen een warme, natuurlijke uitstraling maar daarnaast is het ook een energiebesparende dakbedekking vorm. Dit komt door de goede isolerende werking van het riet. In de winter blijft de warmte goed binnen en in de zomer blijft het koel in huis. Als rietdekkingsbedrijf kunnen wij het dak ook nog aanvullend isoleren.

   Door het gebruik van brandwerende schroefdaken wordt het brandgevaar weggenomen. De schroefdaken liggen onder het riet en laten geen lucht door. Zo zal een brand nooit naar binnen inslaan. Daarnaast is de kans op brand heel klein omdat het riet geen zuurstof doorlaat.

   Rietdekkersbedrijf in Culemborg

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Culemborg? U kunt bij ons terecht om het ideale rieten dak te realiseren. Maar daarnaast zijn wij ook een timmerbedrijf die eikenhouten bijgebouwen realiseert met rietden daken. Graag helpen wij u verder. Onze vakmannen zorgen voor een jarenlang duurzaam resultaat. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust onderstaand contact met ons op.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak