Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.

   Afspraak maken

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 12 afgeronde projecten in de regio Culemborg
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:
   Bekijk referenties op plattegrond

   Rietdekker nodig in Culemborg of omgeving?

   Ingeklemd tussen de rivieren de Lek en de Waal ligt de prachtige streek de Betuwe, waar dorpen als Beusichem, Buurmalsen, Buren, Rijswijk, Maurik, Tricht, Kerk-Avezaath en Zoelen de regio allure geven. Deze streek wordt extra versiert door prachtige huizen, en zeker die huizen met riet. Riet geeft charme en een rustieke landelijke uitstraling aan uw huis. Om deze uitstraling steeds weer te bewerkstelligen voeren de rietdekkers van Den Hartog Riet hun werk altijd met groot besef voor uitstraling én kwaliteit uit. Altijd zijn er gediplomeerde rietdekkers op het dak bezig en bijna altijd is één van de vennoten van Den Hartog Riet aan het meewerken. Mede door dit gegeven is er een zeer groot kwaliteitsbesef aanwezig.

   Kwaliteit van een rieten dak

   De kwaliteit en levensduur van een rieten dak zijn allereerst afhankelijk van de gebruikte materialen en de uitvoering van de rietdekwerkzaamheden en dus de kwaliteit van de rietdekker. Om de kwaliteit te waarborgen en te verhogen heeft de Vakfederatie minimumeisen gesteld waaraan een rietendak moet voldoen. Dit overkoepelende orgaan stelt rietdekkers de verplichting om zich te houden aan de kwaliteitseisen voor een rieten dak. De eisen voor een rieten dak zijn vastgelegd in: de Kwaliteitseisen en Uitvoerings-Richtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers. Den Hartog Riet is lid van de vakfederatie en de rietdekkers van Den Hartog Riet willen alleen maar rietendaken maken welke ruimschoots voldoen aan de richtlijnen.

   Betrouwbare rietdekker nodig in Culemborg?

   Op zoek naar een rietdekker die oog heeft voor detail? Een rietdekker die het werk van A tot Z adequaat uitvoert? Dan bent u bij Den Hartog Riet aan het juiste adres. Wij hebben liefde voor het ambacht en willen dit graag op volledige wijze uitvoeren. Lees hier over de historie van ons rietdekkersbedrijf. Als u meer informatie wilt, neem gerust contact met ons op.