Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Buurmalsen

   Den Hartog Riet is een dynamisch rietdekkersbedrijf dat met veel liefde voor het vak het oer-Hollandse ambacht rietdekken uitvoert. Dagelijks zijn gedreven vakmensen van Den Hartog Riet op pad om hoogwaardige rieten daken te realiseren of te onderhouden. Zo ook in de omgeving van Buurmalsen.

   Voordelen van rieten daken

   Woningen met rieten daken hebben een authentieke, luxe en landelijke uitstraling. Naast dat een dak van riet een prachtige uitstraling heeft, zorgt riet voor een zeer goede ventilatie en wordt het gezien als een goede natuurlijke isolatie. U bespaart energie zonder extra maatregelen te nemen.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 18 afgeronde projecten in de regio Buurmalsen
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Buurmalsen of omgeving?

   Tussen de rivieren de Lek en de Waal ligt de prachtige streek de Betuwe, waar dorpen als Beusichem, Buren, Geldermalsen, Maurik, Meteren, Rijswijk, Tricht, Kerk-Avezaath en Zoelen de regio allure geven. Deze streek wordt extra versiert door prachtige huizen, vooral de huizen met riet.

   Riet geeft charme en een rustieke landelijke uitstraling aan uw huis. Om deze uitstraling te behouden voeren de rietdekkers van Den Hartog Riet hun werk altijd met groot besef voor uitstraling én kwaliteit uit. Bij Den Hartog riet werken wij met ervaren en gediplomeerde rietdekkers. Daarnaast werkt bijna altijd een van de vennoten van Den Hartog Riet mee aan het project. Door dit gegeven kan zeer hoge kwaliteit gegarandeerd worden.

   Rietdekkersbedrijf Buurmalsen - Project

   Kwaliteit van een rieten dak

   De kwaliteit en levensduur van een rieten dak zijn afhankelijk van de gebruikte materialen en de uitvoering van de riet dek werkzaamheden. Om de kwaliteit van uw rieten dak te waarborgen en te verhogen zijn er een aantal minimumeisen waaraan een rieten dak volgens de Vakfederatie moet voldoen.

   De Vakfederatie stelt rietdekkers de verplichting om zich te houden aan de kwaliteitseisen voor rieten daken. Deze eisen zijn vastgelegd in de Kwaliteitseisen en Uitvoerings-Richtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers. Den Hartog Riet is lid van de Vakfederatie Rietdekkers en realiseert rieten daken die ruimschoots voldoen aan de richtlijnen.

   Rietdekkersbedrijf in Buurmalsen

   Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf dat oog heeft voor detail in de omgeving van Buurmalsen? Een rietdekkersbedrijf dat het werk van A tot Z adequaat uitvoert? Dan bent u bij ons als rietdekker aan het juiste adres. Meer informatie gewenst? Neem onderstaand contact met ons op.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak