Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Breda

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Breda of omgeving? Zoek dan niet verder!

   Rietdekkersbedrijf Den Hartog Riet is een dynamisch en daadkrachtig bedrijf. De passie en liefde voor het oer-Hollandse rietdekken komt duidelijk naar voeren bij de uitvoering van dit ambacht. Den Hartog Riet is een écht familiebedrijf sinds 1925, gevestigd in Leerbroek.

   Op dit moment is alweer De Derde Generatie Den Hartogs werkzaam binnen het bedrijf. Deze gedreven vakmensen zetten zich dagelijks in om hoogwaardige én prachtige rieten daken te realiseren. Eveneens in Breda en omgeving.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 6 afgeronde projecten in de regio Breda
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Breda?

   Het oer-Hollandse product riet is prominent aanwezig in het bruisende Breda. Tal van rieten daken dragen bij aan de schoonheid van deze stad. De rietdekkers van Den Hartog Riet zetten zich graag voor u in. De chique uitstraling in combinatie met de hoogstaande kwaliteit is de basis voor prachtige rieten daken. Uiteraard gerealiseerd door onze passievolle en gedreven vakmannen.

   De vele voordelen van rieten daken

   Rieten daken zijn met hun karakteristieke en luxe aanzicht een lust voor het oog. Naast dit gegeven, hebben rieten daken nog meer toegevoegde waardes. Voor u én uw woning.

   Rieten daken sluiten namelijk perfect aan bij de toegenomen vraag naar duurzaam bouwen. Riet kan namelijk onbeperkt worden geoogst, waardoor het geen negatieve invloed heeft op de natuur.

   Tevens zijn rieten daken wegens hun isolerende werking erg energiebesparend. In de winter wordt de warmte binnengelaten en in de zomer juist buiten. Tenslotte zorgt een rieten dak ook nog voor een waarde stijging van uw woning of pand. Wat wilt u nog meer?

   Rietdekkersbedrijf Breda - Project

   Hoe wij te werk gaan

   Bij Den Hartog Riet hebben onze vakmannen de benodigde kennis, kunde én ervaring om uw gewenste eindresultaat te realiseren. Onze werkwijze is efficiënt en nauwkeuring. Daarbij staat het leveren van passend maatwerk bij ons hoog in het vaandel. Naast dat er altijd gediplomeerde rietdekkers op het dak bezig zijn, werkt er meestal ook een professionele vennoot van Den Hartog Riet mee aan de klus.

   Deze mate van professionaliteit waarborgt de beloofde, hoogwaardige kwaliteit. Zij realiseren niet alleen uw wensen en behoeftes. Uiteraard willen onze rietdekkers zelf ook met een trots gevoel kijken naar het uiteindelijke resultaat!

   Het benoemde efficiënt werken is ook duidelijk terug te zien gedurende de klus. Wij werken niet alleen in teams van meerdere rietdekkers, maar ook met moderne apparatuur. Hierdoor is de doorlooptijd van het werk kort. Met andere woorden, bij Den Hartog Riet combineren wij snelheid met precisie.

   Dit werktempo heeft vaak een bevorderend effect op de kwaliteit van het rieten dak. De mogelijkheid op werkvertraging door slechte weersomstandigheden daalt namelijk aanzienlijk. Mocht er onverhoopt toch regen vallen gedurende de klus, wordt het rietdekken tijdelijk gestaakt. Oftewel, het (toekomstige) rieten dak wordt goed en deugdelijk ‘ondergezeild’.

   Voornamelijk bij een gesloten constructie is deze tijdelijke staking van groot belang. Wanneer het riet nat verwerkt wordt, kan het vanaf dat moment al gaan schimmelen in uw dak. Vanzelfsprekend is dit onnodige schade die Den Hartog Riet ten alle tijde wilt voorkomen.

   Maar liefst 10 jaar garantie op uw rieten dak

   Uiteraard kiezen wij het beste riet voor u uit, afgestemd op uw wensen en behoeftes. Een rieten dak is een verantwoorde investering voor de lange termijn. Deze kan wel tot 30 jaar meegaan, wanneer goed geplaatst en onderhouden. Om deze lange levensduur te verzekeren, bieden wij maar liefst 10 jaar garantie.

   Mocht er onverhoopt toch schade zijn ontstaan aan uw rieten dak, dan kunt u altijd terugvallen op onze professionals. Wij repareren rieten daken snel én vakkundig. Bij Den Hartog Riet staat er altijd een apart team klaar voor u, gespecialiseerd in kleinere reparaties en onderhoud van rieten daken.

   Rietdekkersbedrijf in Breda

   Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Breda? De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn vakmensen die, vanuit de liefde voor het vak, u graag vrijblijvend informeren over uw rieten dak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, dé rietdekker in Breda en omgeving. Wij staan voor u klaar!

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekkersbedrijf Breda - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak