Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Ammerzoden

   Den Hartog Riet is een gedreven en gepassioneerd rietdekkersbedrijf dat dagelijks met bekwaamheid het aloude ambacht van rietdekken uitvoert. Door onze centrale ligging in Leerbroek hebben wij een uitgestrekt werkterrein. Zo zijn wij ook actief in de regio van Culemborg, Buurmalsen, Tiel en Het Gooi. Wij zetten ons in voor prachtige daken!

   Kiezen voor een rieten dak

   Een rieten dak zorgt voor een karakteristiek aanzicht en brengt sfeer aan uw woning. Daarnaast past een rieten dak perfect in de huidige aandacht voor zo duurzaam mogelijk bouwen. Tot slot draagt riet bij de waarde stijging van uw woning.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 16 afgeronde projecten in de regio Ammerzoden
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekkersbedrijf nodig in Ammerzoden?

   Riet is een natuurproduct; het wordt niet geproduceerd door een industrieel proces. Jaarlijks schenkt de natuur ons dit prachtige product. Echter, is niet elk riet geschikt voor rieten daken. Door onze ervaring met rietmaaien en oogsten weten wij precies welk riet geschikt is voor dakbedekking.

   Omdat riet medebepalend is voor de levensduur van het rieten dak resulteert deze kennis in daken van de hoogste kwaliteit. Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Ammerzoden met gegronde ervaring in het verwerken van riet? Bij Den Hartog Riet zit u goed. Wij leveren het hele jaar door riet van de hoogste kwaliteit.

   Rietdekkersbedrijf Ammerzoden - Project

   Onderhoud van uw rieten dak

   Wanneer riet als dakbedekking gebruikt wordt is het slijtage gevoelig. Dit komt doordat het een natuurproduct is. Daarom is het verstandig om uw rieten dak goed te onderhouden. Hierdoor blijft het riet in optimale conditie. Dit kan door uw dak in te laten spuiten tegen algen en mossen. U kan langer genieten van uw rieten dak en bevordert daarnaast de uitstraling ervan.

   Ontdekt u toch schade aan het dak? Dan kunnen we deze vaak snel en vakkundig repareren. We hebben een apart serviceteam beschikbaar voor kleine reparaties en onderhoud.

   Rietdekkersbedrijf in Ammerzoden

   Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Ammerzoden? Een bedrijf dat uitmuntend is en zorgt voor het perfecte resultaat? Graag geven wij vrijblijvend advies en luisteren wij naar uw wensen. Ons advies is gebaseerd op jarenlange ervaring en zal toegespitst zijn op uw situatie. Heeft u interesse? Neem onderstaand contact met ons op.

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekker - Inspiratiecentrum
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak