Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 64 MB.

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. file size: 64 MB.

   Afspraak maken

   Rietdekker Ammerzoden

   Wij, de rietdekkers van Den Hartog Riet, zijn gedreven en gepassioneerde rietdekkers die met bekwaamheid het ambacht rietdekken dagelijks met liefde uitvoeren. Wij zijn gevestigd in Leerbroek en door deze centrale ligging hebben wij een uitgestrekt werkterrein. Ook in de regio van Ammerzoden, Kerkdriel, Bruchem, Hedel, Nederhemert, Aalst, Gameren en Zuilichem zijn wij actief en vindt u tevreden klanten van ons.

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 14 afgeronde projecten in de regio Ammerzoden
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:
   Bekijk referenties op plattegrond

   Rietdekker nodig in Ammerzoden?

   Riet is een natuurproduct; het wordt niet geproduceerd door een industrieel proces. Het is duurzaamheid, de natuur schenkt ons jaarlijks dit prachtige product. Maar niet elk riet is geschikt voor rieten daken. Den Hartog, dat ook veel ervaring heeft met rietmaaien en oogsten, weet precies welk riet geschikt is voor dakbedekking. Vanuit deze kennis maken ook alleen maar daken van eerste kwaliteit riet, omdat riet mede bepalend is voor de levensduur van het rieten dak. Wilt u een rietdekkersbedrijf die gegronde ervaring heeft met het verwerken van riet? Bij Den Hartog Riet zit u goed. Wij hebben het hele jaar door eerste kwaliteit riet op voorraad.

   Onderhoud van uw rieten dak

   Omdat riet een natuurproduct is en als dakbedekking wordt gebruikt is het aan slijtage onderhevig. Dit is een natuurlijk proces. Het is daarom verstandig om onderhoud aan uw rieten dak te plegen, waardoor het riet in optimale conditie blijft. Door het dak goed te onderhouden, door het bijvoorbeeld in te laten spuiten tegen algen en mossen, zal u ook langer genieten van het rieten dak. Immers, door onderhoud bevorderd u niet alleen de levensduur, maar ook de uitstraling.

   Betrouwbare rietdekker nodig in Ammerzoden?

   Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Ammerzoden? Een bedrijf dat probaat en volledig is? Wij ontmoeten u graag, en luisteren naar uw wensen. Bij ons kunt u terecht wat betreft al uw vragen aangaande het rieten dak. Gegrond op jarenlange ervaring voorzien wij u van advies die helemaal toegespitst is op uw situatie. Lees hier meer over de historie van ons rietdekkersbedrijf. Wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.