Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Rietdekkersbedrijf Amersfoort

   Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Amersfoort of omgeving? Zoek dan niet verder!

   Rietdekkersbedrijf Den Hartog Riet is een echt familiebedrijf sinds 1925. Het oer-Hollandse ambacht rietdekken zit ons in de genen. Wij zijn uitgegroeid tot een professioneel rietdekkersbedrijf, gekenmerkt door vakkundigheid en gedrevenheid. Naast Amersfoort, zijn wij ook actief in andere plaatsen zoals Utrecht, Zeist en Het Gooi.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Rietdekkersbedrijf referenties

   Klanttevredenheid gemiddeld een 9,3 op basis van 0 afgeronde projecten in de regio Amersfoort
   Filter projecten
   Rietdekken
   Houtbouw
   Filter op:

   Rietdekker nodig in Amersfoort of omgeving?

   Amersfoort kent, als bruisend middelpunt van Nederland, een tal van rieten daken. Het zijn deze daken die onder andere bijdragen aan de schoonheid van deze omgeving. Den Hartog Riet combineert kwaliteit en finesse om het beste rieten dak van hoge kwaliteit te leggen. Wij hebben oog voor detail en volledigheid.

   Bent u op zoek naar een rietdekker nabij Amersfoort en omgeving die hier oog voor heeft? De rietdekkers van Den Hartog Riet denken graag met u mee. Wij werken met enthousiasme en zijn bij u in de buurt te vinden.

   Rietdekkersbedrijf Amersfoort - rieten dak

   Het rieten dak: fantastische uitstraling én duurzaam

   Een rieten dak ziet er niet alleen nostalgisch uit, maar ook erg chique. Hiermee zorgt een rieten dak voor een fantastische uitstraling van uw huis in Amersfoort of omgeving.

   Wat minder bekend is, zijn de functionele voordelen van een rieten dak. De isolerende werking van het natuurproduct maakt rieten daken een energiebesparende vorm van dakbedekking. In de winter houdt het riet de warmte binnen en in de zomer juist buiten.

   Onze werkwijze: professioneel, efficiënt en nauwkeurig

   De werkwijze van Den Hartog Riet is adequaat en zorgvuldig. Er zijn altijd gediplomeerde rietdekkers op het dak bezig. Daarnaast is bijna altijd een van de vennoten van Den Hartog Riet aan het meewerken. Mede door dit gegeven is er een zeer groot kwaliteitsbesef aanwezig. Zij geven u de garantie voor een fantastisch rieten dak en willen zelf ook nog jaren met een trots gevoel naar uw dak kijken!

   Daarnaast werken wij zeer efficiënt in teams van meerdere rietdekkers, die gebruik maken van moderne hulpmiddelen. Hierdoor is de doorlooptijd van het werk kort. De kans dat regen of sneeuw zorgt voor werkvertraging neemt af. Dit komt vaak de kwaliteit van het rieten dak ten goede.

   Mocht er onverhoopt toch neerslag vallen tijdens de werkzaamheden, wordt het rietdekken gestaakt en het werk op correcte wijze ‘ondergezeild’. Dit is vooral bij een gesloten constructie ontzettend belangrijk. Wanneer het riet nat verwerkt wordt, kan het vanaf dat moment al gaan schimmelen in uw dak. Natuurlijk willen wij dit ten alle tijden voorkomen.

   Rietdekkersbedrijf Amersfoort - rieten dak

   Uw eigen eiken bijgebouw

   Den Hartog Riet vervaardigt niet alleen rieten daken. Daarnaast kunnen wij ook een prachtig eiken bijgebouw voor u maken. Het eiken bijgebouw zal volledig naar uw wens worden ontworpen. Tuinkamer, buitenkamer, veranda, poolhouse of een gastenverblijf. Bij Den Hartog Riet leveren wij passend maatwerk en is dit allemaal mogelijk.

   Rietdekkersbedrijf in Amersfoort

   Bent u enthousiast geworden van onze werkwijze? De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn vakmensen die, vanuit de liefde voor het vak, u graag vrijblijvend informeren over uw rieten dak of eiken bijgebouw. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Hét rietdekkersbedrijf van Amersfoort en omgeving staat voor u klaar!

   Maak een afspraak
   Bel 0345 - 54 94 33
   Rietdekkersbedrijf Amersfoort inspiratiecentrum Den Hartog Riet
   Inspiratiecentrum
   Den Hartog Riet
   Bekijk het inspiratiecentrum

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

   Bel 0345 - 54 94 33
   Maak een afspraak