Stuur een bericht

Stuur een bericht

Afspraak maken

Rietdekkersbedrijf referenties

Den Hartog Riet verstaat het ambachtelijke vak van rietdekken als geen ander. We hebben vroeger zelf riet verbouwd en inmiddels staat de derde generatie van ons familiebedrijf al aan het roer.

We hebben een goede naam, omdat wij alleen vakkundige medewerkers in dienst hebben, die met veel liefde voor hun vak, voor kwaliteit en een perfect eindresultaat gaan.

Ondertussen hebben wij al veel uiteenlopende projecten mogen uitvoeren, van autenthieke molens tot moderne villa’s.

Afspraak maken
Bel 0345 - 54 94 33

Rietdekkersbedrijf referenties

Klanttevredenheid gemiddeld een 9,5 op basis van 115 afgeronde projecten
Filter op:
Bekijk referenties op plattegrond

Onze vakmannen zorgen voor een jarenlang duurzaam resultaat

Of het nu om het renoveren of het geheel vernieuwen van een rieten dak gaat, onze goed opgeleide mensen zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Wij staan garant voor een rieten dak met een strakke en ambachtelijke uitstraling.

Omdat wij ook een timmerbedrijf zijn, kunnen we ook meteen een dakraam of dakkapel in uw rieten dak plaatsen. Dat is handig, want dan heeft u maar met één partij te maken voor uw hele dak.

Onze vakmensen gaan zorgvuldig aan de slag en zorgen ervoor dat uw privé situatie zo min mogelijk verstoord wordt. Denk hierbij aan het opbouwen en afbreken van steigers, het regelen van een eigen toiletvoorziening en schaftkeet en het volledig schoon opleveren van het terrein rondom uw woning. Ook houden wij rekening met weersomstandigheden en hebben we altijd voldoende zeil bij ons om uw dak bij regen af te dekken.

We werken alleen met goed, kwalitatief riet dat tussen de 25 en 30 jaar meegaat en geven maar liefst tien jaar garantie op een rieten dak. Omdat we dagelijks met meerdere ploegen op verschillende plaatsen in Nederland aan het werk zijn, komen we altijd wel bij u in de buurt. Dus eventuele schade aan uw rieten dak kunnen we snel en kosteloos voor u repareren.

Details

Details geven uw rieten dak extra allure. Het is vaak de bekroning of handtekening van onze rietdekker en geeft uw dak een extra tintje. Fraaie detail-afwerkingen kunnen tot uitdrukking worden gebracht bij dakkapellen, dakramen, schoorstenen enz.

Onze medewerkers hebben een scherp oog en een vaardige hand om details optimaal en op vakkundige wijze tot zijn recht te laten komen. Ook versieringen in het rieten dak vallen onder details, bijvoorbeeld een jaartal in het riet of een stijlvolle, symmetrische rand.

Wij denken graag mee over uw ideeën voor details.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel 0345 - 54 94 33
Stuur een bericht