Inspiratiecentrum
Inspiratiecentrum
Den Hartog Riet
Bekijk het inspiratiecentrum

Stuur een bericht

Stuur een bericht

Afspraak maken

Bezoek ons inspiratiecentrum

Op onze bedrijfslocatie aan de Leerbroekseweg in Leerbroek hebben we een inspiratiecentrum gemaakt om onze opdrachtgevers en belangstellenden te inspireren.

Bezoek ons inspiratiecentrum

Ontdek de mogelijkheden

We kunnen hier veel laten zien wat met uw woning met rieten dak of buitenleven in houtbouw te maken heeft. Van de traditionele bouwstijl met rustieke gevelstenen, potdekselplanken, een authentieke contructie en een traditioneel rieten dak tot en met de strakke bouwstijl van eikenhout, strakke aluminium nok en antraciet schilderwerk.

Ook laten we zien hoe de opbouw van een rieten dak in elkaar steekt, welke mogelijkheden er zijn in nokafwerking, soorten riet, dakramen en dakkapellen, binnen afwerking, isolatie en keuze in verschillende gevelstenen.

Inspiratiecentrum - Ontdek de mogelijkheden

Houtbouw inspiratie

Zeker ook voor de houtbouw, we hebben een prachtige kapschuur staan welke dienst kan doen als loungeruimte of buitenverblijf maar ook als schuur, voorzien van een pannendak of een rieten dak. Daarnaast kunnen wij laten zien hoe onze eikenhouten constructie in elkaar steken. Dit mede in combinatie met de pen en gat verbinding.

Inspiratiecentrum - Houtbout inspiratie

Het nieuwste product van Metalura, de Steel-Art schuifwand systeem, is een unieke en moderne steel look, welke wij regelmatig laten plaatsen in onze tuinkamers. Dit unieke product kunt u bij ons zien, ondervinden en beleven.

De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons inspiratiecentrum.

Inspiratiecentrum

De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag!

Bel 0345 - 54 94 33
Maak een afspraak