Inspiratiecentrum
Inspiratiecentrum
Den Hartog Riet
Bekijk het inspiratiecentrum

Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Bezoek ons inspiratiecentrum

   Op onze bedrijfslocatie aan de Leerbroekseweg in Leerbroek hebben we een inspiratiecentrum gemaakt om onze opdrachtgevers en belangstellenden te inspireren.

   Bezoek ons inspiratiecentrum

   Ontdek de mogelijkheden

   We kunnen hier veel laten zien wat met uw woning met rieten dak of buitenleven in houtbouw te maken heeft. Van de traditionele bouwstijl met rustieke gevelstenen, potdekselplanken, een authentieke constructie en een traditioneel rieten dak tot en met de strakke bouwstijl van eikenhout, strakke aluminium nok en antraciet schilderwerk. Wij zijn uw veelzijdige rietdekker.

   Ook laten we zien hoe de opbouw van een rieten dak in elkaar steekt, welke mogelijkheden er zijn in nokafwerking, soorten riet, dakramen en dakkapellen, binnen afwerking, isolatie en keuze in verschillende gevelstenen.

   Inspiratiecentrum - Ontdek de mogelijkheden

   Houtbouw inspiratie

   Naast de mogelijkheden voor inspiratie in rieten daken bieden wij ook mogelijkheden in de houtbouw. We hebben een prachtige kapschuur staan welke dienst kan doen als loungeruimte of buitenverblijf maar ook als schuur, voorzien van een pannendak of een rieten dak. Daarnaast kunnen wij laten zien hoe onze eikenhouten constructies in elkaar steken. Dit mede in combinatie met de pen- en gat verbinding.

   Inspiratiecentrum - Houtbout inspiratie

   Het nieuwste product van Metalura, de Steel-Art schuifwand systeem, is een unieke en moderne steel look, welke wij regelmatig laten plaatsen in onze tuinkamers. Dit unieke product kunt u bij ons zien, ondervinden en beleven.

   De mogelijkheden voor uw woning of buitenverblijf bespreken? Graag! Bel ons of maak onderstaand meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons inspiratiecentrum.   Plan uw afspraak in