Veranda rieten dak

Stuur een bericht

Stuur een bericht

Afspraak maken

Veranda rieten dak

Zou u aan uw woning graag een eiken veranda met rieten dak willen? Zodat u na het openslaan van uw deuren meteen op de veranda staat?

Met een veranda kunt heel dicht bij huis genieten van een ontbijtje in de ochtendzon of dineren met vrienden en familie. Het is een verlengstuk van uw huis dat wij graag op maat voor u bouwen.

Eenvoudige constructie of uitgebreide variant

U kunt extra leefruimte creëren met een gelijkvloerse uitbouw met een eenvoudig afdak op palen, maar ook kunt u kiezen voor een complexere uitvoering met inrichting. Hoe dan ook, we bouwen graag een eiken veranda met rieten dak die helemaal bij u en uw woning past.

Gezellige uitstraling met warme sfeer

Een veranda geeft uw huis een fraaie en sfeervolle uitstraling. De robuuste houten staanders, de schoren met ambachtelijke pen-gatverbindingen en het natuurlijke rieten dak maken het plaatje compleet. Door de knusse beschutting van uw eikenhouten bijgebouw zult u vaker en langer buiten zitten.

Hoewel een rieten dak nog meer warmte brengt, hoeft het dak niet van riet te zijn. Bij een plat dak is riet zelfs niet eens geschikt. Een rieten dak moet namelijk een verplichte hellingshoek hebben. Een plat dak maken wij van hoogwaardig kunststof materiaal.

Volledige maatwerkveranda

Omdat wij altijd maatwerk leveren en naast rietdekkersbedrijf ook timmerbedrijf zijn, is uw eiken veranda met rieten dak op elke gewenste maat, passend bij uw huis, te bouwen. Graag tekenen wij uw wensen uit in een fraaie 3D-impressie. Voorbeelden van onze gebouwde eiken veranda's kunt u vinden onderaan de pagina. Hier kunt u inspiratie en ideeën opdoen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken
Bel 0345 - 54 94 33