Veranda rieten dak

Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Een eiken veranda met rieten of kunststof dak

   Zou u aan uw woning graag een eiken veranda met rieten dak willen? Zodat u na het openslaan van uw deuren meteen op de veranda staat?

   Met een veranda kunt heel dicht bij huis genieten van een ontbijtje in de ochtendzon of dineren met vrienden en familie. Het is een verlengstuk van uw huis dat wij graag op maat voor u bouwen.

   Eenvoudige constructie of uitgebreide variant

   U kunt extra leefruimte creëren met een gelijkvloerse uitbouw met een eenvoudig afdak op palen, maar ook kunt u kiezen voor een complexere uitvoering met inrichting. Hoe dan ook, we bouwen graag een eiken veranda met rieten dak die helemaal bij u en uw woning past.

   Gezellige uitstraling met warme sfeer

   Een veranda geeft uw huis een fraaie en sfeervolle uitstraling. De robuuste houten staanders, de schoren met ambachtelijke pen-gatverbindingen en het natuurlijke rieten dak maken het plaatje compleet. Door de knusse beschutting van uw eikenhouten bijgebouw zult u vaker en langer buiten zitten.

   Een Kunststof dak; ook dat kan bij ons

   Wij maken ook eiken veranda's met een kunststof dak. Bij een plat dak is riet zelfs niet eens geschikt. Een rieten dak moet namelijk een verplichte hellingshoek hebben. Een plat dak maken wij dus van hoogwaardig kunststof materiaal.

   Volledige maatwerkveranda

   Omdat wij altijd maatwerk leveren en naast rietdekkersbedrijf ook timmerbedrijf zijn, is uw eiken veranda met rieten dak op elke gewenste maat, passend bij uw huis, te bouwen. Graag tekenen wij uw wensen uit in een fraaie 3D-impressie. Voorbeelden van onze gebouwde eiken veranda's kunt u vinden onderaan de pagina. Hier kunt u inspiratie en ideeën opdoen.

   Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn uw timmerbedrijf en rietdekker.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33