Tuinkamer rieten dak

Stuur een bericht

Stuur een bericht

Afspraak maken

Tuinkamer rieten dak

Zou u graag de gezellige sfeer van binnen doortrekken naar buiten? Waardoor u ruimte en mogelijkheden creëert om meerdere dagen van het jaar met uw gezin buiten te zitten?

Wij bouwen graag een tuinkamer die geheel aansluit op uw wensen en omgeving.

Net even anders dan een serre

Een tuinkamer met rieten dak is een terrasoverkapping bij uw huis in de sfeer van uw huis. Hoewel een tuinkamer een afgesloten ruimte met schuifdeuren is, maakt het geen onderdeel uit van het huis. Dit is bij een serre wel het geval. Meestal wordt een tuinkamer voorzien van glaswanden en glazen schuifdeuren. Hierdoor zitten u en uw gezin er warmpjes bij terwijl u ook geniet van uw directe omgeving.

U bent met een tuinkamer even weg van uw eigen woning. Bij een serre loop je gemakkelijk naar binnen, bij een tuinkamer is dit niet het geval. Met vrienden of familie kunt op deze manier echt even samen bij elkaar zijn in een gezellige en knusse omgeving. Ook kan een tuinkamer dienen als een plekje voor jezelf.

Afspraak maken
Bel 0345 - 54 94 33

Geheel in uw grootte en stijl

Wij kunnen uw tuinkamer of tuinhuis met rieten dak geheel aanpassen aan de grootte van uw huis en de ruimte die u wilt creëren. Naast een rietdekkersbedrijf zijn wij namelijk ook een timmerbedrijf dat maatwerk kan leveren. Voor het bouwen van uw tuinkamer of tuinhuis kunt u kiezen uit hardhout eiken of Douglas hout, dat zachter en goedkoper is.

Wij tekenen uw tuinkamer of tuinhuis graag voor u uit in een 3D-visualisatie en denken actief met u mee over de meest geschikte vloer, de (schuif)wanden en de ideale inrichting.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken
Bel 0345 - 54 94 33