Prieel rieten dak

Stuur een bericht

Stuur een bericht

Afspraak maken

Prieel rieten dak

Wilt u genieten van de buitenlucht en natuur om u heen? Is hierbij een knusse en gezellige omgeving belangrijk?

Dan bouwen wij graag een prieel met rieten dak, waar u met familie en vrienden gezellige momenten zal doorbrengen.

Mooi en knus

Een prieel met een rieten dak zorgt voor een mooie zit plek in uw tuin. Er zal hier eerder worden gezeten dan een terras zonder dak. Het geeft beschutting waardoor het ook een knusse uitstraling krijgt. U kunt onder het rieten prieel in de warmere tijden dineren en borrelen met familie en vrienden. Op de frissere avond pakt u dekentjes erbij en doet u de eventuele heaters aan om tot laat te kunnen genieten in de buitenlucht.

Afspraak maken
Bel 0345 - 54 94 33

Prieel op maat

Wij zijn naast een rietdekkersbedrijf ook een timmerbedrijf. We kunnen uw prieel geheel op maat bouwen. Waarbij het design bij uw woning en omgeving zal passen. Zo zijn er voor de vorm verschillende mogelijkheden. Kiest u voor de klassieke ronde vorm, of valt een strak vierkant prieel meer in de smaak?

Het rieten dak zal het prieel in ieder geval een warme uitstraling geven. Op het gebied van materialen kunt u kiezen uit hard eikenhout of het wat zachtere en goedkopere Douglas hout. Het is voor ons van belang dat het prieel met rieten dak overeenkomt met uw visie.

Graag tekenen wij uw wensen uit in een fraaie 3D-impressie, waarbij we ook actief meedenken over de meest geschikte vloer. Na akkoord zal het project gestart worden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken
Bel 0345 - 54 94 33