Poolhouse rieten dak

Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Poolhouse rieten dak

   Zou het niet heerlijk zijn om een buitenruimte bij uw zwembad te hebben? Een eikenhouten bijgebouw dat volledig naar uw wensen in te richten is en waar u snel bent vanaf uw lekkere ligbed?

   Wij kunnen een poolhouse met rieten dak voor u bouwen dat u en uw gezin gemak en exclusieve beschutting biedt.

   Mooi en erg functioneel

   Naast een fraai gezicht bij uw zwembad kan een poolhouse met rieten dak uw gezin van veel gemakken voorzien. Wat dacht u van een kleedruimte en toilet in uw poolhouse? Uw huis hoeft op deze manier niet ter beschikking worden gesteld. Ideaal als er vrienden worden uitgenodigd en alle voorzieningen direct in het naast liggende poolhouse aanwezig zijn. Ook kunt u een technische ruimte inrichten voor uw apparatuur. Ideaal toch?

   Na het zwemmen of in de avond kan er heerlijk in het poolhouse met rieten dak worden gelounged. Met uitzicht op het zwembad zult u geheel in stijl kunnen ontspannen. Wij maken dit graag werkelijkheid als uw veelzijdige rietdekker.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Uw wensen staan centraal

   Met elkaar zullen we het poolhouse met rieten dak ontwerpen dat past bij uw wensen, gezin en zwembadsituatie. Natuurlijk delen we graag onze eerdere ervaringen met poolhouses zodat u de juiste keuzes kunt maken. Omdat we naast professioneel rietdekkersbedrijf ook een timmerbedrijf zijn, zal uw poolhouse met rieten dak altijd van de ambachtelijke kwaliteit zijn die u verwacht.

   Wij zijn gespecialiseerd in riet en hout en werken enkel met kwaliteitsproducten. U kunt voor uw poolhouse kiezen uit verschillende stijlen en materialen. Deuren en raampartijen leveren wij in diverse kleurvarianten. Om het plaatje af te maken voegt u een strak rieten dak toe. Onderaan de pagina ziet u een voorbeeld van een gerealiseerde poolhouse met rieten dak.

   Wij maken een 3D-impressie van uw ideeën en bij akkoord staan wij in de startblokken om uw zwembaddroom te realiseren.

   Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33