Kapschuur rieten dak

Stuur een bericht

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Upload indien relevant foto's van uw dak

  Stuur een bericht

  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw CV

   Afspraak maken

   • Liever telefonisch? Bel 0345-549433
   • Gewenste datum en tijd

   • Contactgegevens

   Kapschuur rieten dak

   Zou u buiten graag een grote overkapping willen hebben waaronder u veel zaken als machines, auto’s of materialen kwijt kunt? Of wilt u juist een kleine kapschuur om lekker onder te ontspannen met uw familie en vrienden?

   Als rietdekker en timmerbedrijf bouwen graag een kapschuur met rieten dak op maat voor u. De mogelijkheden hierin zijn legio.

   Precies naar uw wensen gebouwd

   We zorgen dat uw eiken kapschuur met rieten dak qua uitstraling helemaal bij uw huis past. U krijgt een stevige eiken kapschuur met een fraaie, robuuste look die veel beschutting biedt tegen weer en wind. Eventueel kunt u in uw eikenhouten bijgebouw ook een schuur of tuinhuis laten bouwen.

   De ideeën rondom een kapschuur zijn eindeloos. Of dat het gebouw nu dient als opslag of leefruimte. Er zal optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimte. Rondom een schuur kan namelijk ook een overdekt terras worden gecreëerd. Een kapschuur heeft op deze manier meerdere functies.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33

   Kapschuur rieten dak referenties

   6
   Afgeronde projecten
   9,3
   Klanttevredenheid

   Vakmanschap op alle fronten

   Naast professioneel rietdekkersbedrijf zijn we ook een vakkundig timmerbedrijf. We kunnen de gevels van uw kapschuur met onbehandeld hout of zwarte potdekseldelen afwerken. Ook staan wij garant voor een goed stuk metselwerk. Bij ons kunt u kiezen uit hard eikenhout of het wat zachtere en goedkopere Douglas hout. Een combinatie van de verschillende materialen behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u de kapschuur geheel ontwerpen naar uw wensen. Onderaan de pagina staan voorbeelden van onze gebouwde kapschuren met en zonder rieten dak. U kunt hier inspiratie mee opdoen.

   We zorgen er voor dat uw eiken kapschuur en rieten dak er tiptop uitziet en tekenen hem graag voor u uit in een 3D-visualisatie.

   Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor uw eigen kapschuur met rieten dak.

   Afspraak maken
   Bel 0345 - 54 94 33