Buitenkeuken rieten dak

Stuur een bericht

Stuur een bericht

Afspraak maken

Buitenkeuken Douglas hout

In de buitenlucht koken voor uw familie en vrienden? Echt met zijn alle samen zijn en genieten van het weer?

Onze buitenkeukens van Douglas hout zorgen ervoor dat dit in stijl mogelijk is. Samen met u creëren we een ruimte die perfect op uw wensen en omgeving aansluit.

Verschillende varianten

Bij het bouwen van een Douglas hout buitenkeuken zijn er veel mogelijkheden. Er kan een grote overkapping worden gebouwd waar uw keuken en zitgedeelte onder vallen. Maar misschien zit u liever in het zonnetje en wenst u alleen een overkapping voor boven de keuken.

Daarnaast kan de buitenkeuken aan uw huis worden gebouwd. De mogelijkheid bestaat ook om een losse overkapping te realiseren in uw tuin.

Samen met u zullen we de mogelijkheden bespreken en kijken welke optie het best bij uw wensen en omgeving past.

Gezellige en warme uitstraling

Eén ding wat u buitenkeuken nodig heeft is een gezellige uitstraling. U zult er voornamelijk met familie en vrienden gebruik van maken. Een rieten dak zal voor extra sfeer zorgen en dit behoort bij ons ook tot de opties om uit te kiezen. Zo kunt u samen in een knusse omgeving genieten.

Vakmanschap op alle fronten

Wij zijn een professioneel rietdekkersbedrijf en timmerbedrijf. We kunnen u overkapping voor de buitenkeuken geheel op maat bouwen om er vervolgens een eventueel rieten dak op te plaatsen.

De eventuele gevels van uw buitenkeuken kunnen vakkundig met Douglas hout worden afgewerkt. Daarnaast draaien we onze handen ook niet om voor metselwerk. Op deze manier kunnen we de buitenkeuken naar uw stijl invulling geven.

Graag tekenen wij uw toekomstige buitenkeuken van Douglas hout, geheel naar uw wensen. Na goedkeuring van de tekening zal er gestart worden met het project.

Materialen

Zoals eerder is genoemd werken wij bij uw buitenkeuken met Douglas hout, dit is een iets zachter houtsoort dat goedkoper in prijs uitvalt. Het perfecte materiaal voor uw buitenkeuken.

Daarnaast gebruiken wij, bij keuze voor een rieten dak, dik en kwalitatief goed riet dat wel vijfentwintig tot dertig jaar mee gaat. Omdat wij ons riet rechtstreeks inkopen en decennialang zelf riet sneden, weten wij als geen ander waar we op moeten letten om het beste van het beste riet in huis te halen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken
Bel 0345 - 54 94 33
Uitgebreide zwart-witte buitenkeuken
Particulier
Geheel houtkleurige buitenkeuken
Particulier
Buitenkeuken in zwart-wit met natuurlijke vloer
Particulier
Buitenkeuken in taupe kleur
Particulier
Witte buitenkeuken met zwarte muren
Particulier
Houten buitenkeuken met witte overkapping
Particulier