Eiken bijgebouw

Stuur een bericht

Stuur een bericht

Afspraak maken

Eiken bijgebouw

Bent u op zoek naar een heerlijke, functionele buitenleefplek? Een plek waar u met uw familie en vrienden in principe het hele jaar door kunt genieten?

Den Hartog Riet bouwt al jaren verschillende, al dan niet verwarmde, bijgebouwen die harmonisch volledig aansluiten bij hun omgeving.

Volledig naar uw wensen gebouwd

Welk bijgebouw u ook wenst, wij zorgen ervoor dat het, precies naar uw wensen, op maat wordt gebouwd. U kunt dus zelf de grote, het houtsoort, de kleuren en de afwerking bepalen. Met veel liefde voor het ambacht en gevoel voor stijl bouwen wij hét bijgebouw dat helemaal bij u en uw omgeving past.

Indien u het wenst, kunnen wij voor u een 3D-model tekenen, zodat u nog beter kunt zien hoe uw eiken bijgebouw eruit zal gaan zien. We denken graag met u mee!

Gebruik van hoogwaardige materialen

Wij werken alleen met de allerbeste materialen. Meestal wordt een bijgebouw vervaardigd van hard eikenhout, maar u kunt ook kiezen voor het iets goedkopere en zachtere Douglas hout. Het riet voor uw kap is eerste kwaliteitsriet uit Nederland of van eigen Oostenrijkse import, dat wij scherp controleren.

Snel en vakkundig opgeleverd

Omdat wij qua doorlooptijd alles, zowel letterlijk als figuurlijk, in eigen hand hebben, kunnen wij uw bijgebouw snel opleveren. Met onze moderne, op de praktijk toegesneden, bedrijfsvoering zorgen wij voor een goede coördinatie van alle werkzaamheden. Onze goed opgeleide vakmensen hebben oog voor ieder detail, houden zich aan afspraken en gaan altijd voor een optimaal resultaat.

Den Hartog Riet heeft inmiddels al een flink aantal priëlen, tuinhuizen, kapschuren, carports, veranda’s en andere buitenleefplekken mogen realiseren.

Bekijk onze bijgebouwen hieronder en laat u inspireren.

Afspraak maken
Bel 0345 - 54 94 33