Eiken bijgebouw

Stuur een bericht

Stuur een bericht

Afspraak maken

Eiken bijgebouw

Bent u op zoek naar een heerlijke, functionele buitenleefplek? Een plek waar u met uw familie en vrienden in principe het hele jaar door kunt genieten?

Den Hartog Riet bouwt al jaren verschillende, al dan niet verwarmde, bijgebouwen die harmonisch volledig aansluiten bij hun omgeving.

Volledig naar uw wensen gebouwd

Welk bijgebouw u ook wenst, wij zorgen ervoor dat het, precies naar uw wensen, op maat wordt gebouwd. U kunt dus zelf de grote, het houtsoort, de kleuren en de afwerking bepalen. Met veel liefde voor het ambacht en gevoel voor stijl bouwen wij hét bijgebouw dat helemaal bij u en uw omgeving past.

Indien u het wenst, kunnen wij voor u een 3D-model tekenen, zodat u nog beter kunt zien hoe uw eiken bijgebouw eruit zal gaan zien. We denken graag met u mee!

Gebruik van hoogwaardige materialen

Wij werken alleen met de allerbeste materialen. Meestal wordt een bijgebouw vervaardigd van hard eikenhout, maar u kunt ook kiezen voor het iets goedkopere en zachtere Douglas hout. Het riet voor uw kap is eerste kwaliteitsriet uit Nederland of van eigen Oostenrijkse import, dat wij scherp controleren.

Snel en vakkundig opgeleverd

Omdat wij qua doorlooptijd alles, zowel letterlijk als figuurlijk, in eigen hand hebben, kunnen wij uw bijgebouw snel opleveren. Met onze moderne, op de praktijk toegesneden, bedrijfsvoering zorgen wij voor een goede coördinatie van alle werkzaamheden. Onze goed opgeleide vakmensen hebben oog voor ieder detail, houden zich aan afspraken en gaan altijd voor een optimaal resultaat.

Den Hartog Riet heeft inmiddels al een flink aantal priëlen, tuinhuizen, kapschuren, carports, veranda’s en andere buitenleefplekken mogen realiseren.

Bekijk onze bijgebouwen hieronder en laat u inspireren.

Afspraak maken
Bel 0345 - 54 94 33

Veel gestelde vragen eiken bijgebouw

Klik op een vraag voor het antwoord. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met ons via 0345 - 54 94 33 (bereikbaar van 08:30 - 18:00 uur) of via info@hartogriet.nl (reactie binnen één werkdag).
Heb ik een vergunning nodig?
Voor het plaatsen van een bijgebouw is een vergunning niet altijd nodig. Wij zoeken voor uit of u een vergunning nodig heeft. Dit doen we nog voor we een ontwerp maken. Onze experts kijken dan direct wat de ruimte is in het bestemmingsplan van de gemeente.
Wat kost een eiken bijgebouw?
Dat is helemaal afhankelijk van uw wensen. Een eiken bijgebouw kunnen we opleveren compleet met open haard, glazen schuifwanden en exclusieve vloerafwerkingen. We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen voor een richtprijs.
Maken jullie een vrijblijvend ontwerp?
Wij hanteren een unieke werkwijze. We nemen uitgebreid de tijd voor een plan en leveren maatwerk in de vorm van een 3D-ontwerp met een bijpassende gespecificeerde offerte. Daarvoor betaalt u een relatief kleine vergoeding waar. Het ontwerp(plan) wordt uw eigendom, ook als u besluit om niet met ons in zee te gaan.
Voor we aan een 3D-ontwerp beginnen, komen we wel vrijblijvend bij u langs voor advies en een eerste schets. Op basis daarvan geven we u een richtprijs voor het gewenste bijgebouw en het daarbij behorende ontwerp. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
Kan ik het ontwerp zelf bepalen?
U heeft veel keuzevrijheid in het bepalen van het uiteindelijke ontwerp. Natuurlijk denken wij graag met u mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
Kan ik een eiken bijgebouw op locatie bekijken?
Jazeker, we hebben een eigen inspiratieruimte in Leerbroek. Hier kunt u een eiken constructie en een diversiteit aan exclusieve bouwmaterialen bekijken. Ook bieden we de mogelijkheid een recent opgeleverde tuinkamer in de omgeving te bekijken.
Welk onderhoud heeft een bijgebouw nodig?
De locatie van het bijgebouw en de gebruikte materialen bepalen de mate van onderhoud. We streven er altijd naar uw bijgebouw zo onderhoudsarm mogelijk op te leveren. Uiteraard krijgt u van ons onderhoudsadvies bij oplevering.
Wat voor fundering wordt er gebruikt?
Het type fundering verschilt per bijgebouw en per locatie. We bepalen de juiste fundering voor uw bijgebouw aan de hand van:
  • de grondslag;
  • de locatie/omgeving;
  • het gewicht en de vorm van het gebouw.
Is eiken hout nu echt beter dan Douglas hout?
Gemiddeld gaat eiken hout inderdaad langer mee dan Douglas hout. Eiken valt namelijk in duurzaamheidsklasse 2 en Douglas in klasse 3. Er zijn echter nog andere factoren die een rol spelen, zoals de manier waarop het hout behandeld wordt en de wijze waarop het gebruikt wordt.
Kunnen jullie ook glazen (schuif)wanden leveren?
Ja, u kunt bij ons terecht voor glazen (schuif)wanden. We bieden verschillende systemen van hoge kwaliteit. Deze kunt u bekijken in onze inspiratieruimte.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bel 0345 - 54 94 33
Stuur een bericht